15.4 C
Belgrade
utorak, april 23, 2024

Biciklistička staza Bodenskog jezera

Biciklistička staza Bodenskog jezera vodi bicikliste na putovanje u dužini od gotovo 270 kilometara kroz Nemačku, Austriju i Švajcarsku. Staza vijugavo prati jezero i pruža neverovatno lep panoramski pogled na Alpe koji gordo čuvaju stražu

Ova biciklistička ruta oko Bodenskog jezera je jedna od najpopularnijih biciklističkih staza u Evropi, i potpuno je jasno zašto je turisti i zaljubljenici u aktivan odmor obožavaju. Biciklisti mogu laganim tempom da prolaze kroz zadivljujuće seosko okruženje i da na svom putu, u sve tri zemlje, uživaju u prijateljskom gostoprimstvu i jedinstvenoj i autentičnoj raznolikosti. Ovde se mogu pronaći kulturno-istorijski i brojni drugi sadržaji, na primer dvorci Mersburg i Lindau, kao i lokaliteti pod zaštitom Uneska kao što je dvorac Reichena, ili Mainau, ostrvo ispunjeno cvećem.

Osim toga, ovaj kraj Nemačke je poznat i po brojnim lečilištima i centrima za rehabilitaciju, kao što je Iberlingen, lečilište inspirisano prirodom, koje nudi mnogo različitih zdravstvenih tretmana baziranih na prirodnim lekovima.

Foto: GNTB/Francesco Carovillano
Foto: Marketing & Tourismus Konstanz/Dagmar Schwelle
Foto: Bildarchiv BayTM/Gert Krautbauer

Za više informacija posetite sledeće internet stranice:

https://www.germany.travel/en/nature-outdoor-activities/lake-constance-cycle-path.html

https://www.germany.travel/en/experience-enjoy/ueberlingen-lake-constance.html

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -