13.3 C
Belgrade
petak, april 26, 2024

Nova budućnost prizemljenog 747 aviona

Avion Negus 747 je kupljen za manje od dva evra, preuređen je i sada je pred njim svetla budućnost, iako je sa letenjem završio

Veliki broj aviona 747 povučen je iz upotrebe u poslednje dve godine, a jedan od njih je otkupljen za samo jednu britansku funtu kako bi se od njega napravilo mesto za okupljanja i druženja. Umesto na da završi na otpadu, postao je hit među mlađom a i starijom populacijom, jer se radi o vrlo interesantnoj ideji.

Direktorka Areodroma Cotswold je odlučila da od otpisanog modela Negus 747 napravi multifunkcionalno mesto za različite vrste svečanosti. Avion je postavljen u blizini aerodroma, i on sada predstavlja svojevrsno mesto za praktično sva slavlja.

Avion je kompletno preuređen, kuhinja je pretvorena u bar, a promenjen je i celi sistem osvetljenja kako bi bio prilagođen za različite vrste dnevnih i noćnih proslava. Investicija je dobro isplanirana, ukoliko žellite da iznajmite ovaj avio moraćete da izdvojite oko 1.600 evra za samo jedan sat provoda.

Najveći problem oko uređenja je bio toalet, oni postojeći u avionu dizajnirani su da rade pod pritiskom kad je avion u vazduhu, pa gosti imaju luksuznu verziju poljskih toaleta oko aviona na parkingu.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -