22.8 C
Belgrade
petak, mart 29, 2024

Kruzeri od sada nude i pristupačan život na moru

Za mnoge ljubitelje krstarenja, stalni život na kruzeru je uglavnom krajnje nerealan san. Koliko je to u stvari tačno, i da li ćemo moći u budućnosti da živimo na jednom takvom brodu?

Dok se popularnost krstarenja vraća u žižu interesovanja, poslednjih godina na tržište su se pojavile i razne luksuzne rezidencije na moru. Do sada su takva iskustva obično dolazila sa neverovatno visokom cenom koju mnogi nisu mogli sebi da priušte.

Međutim, nova „stambena zajednica na moru“ pod nazivom Storylines se nada se da će to promeniti nudeći „pristupačniju“ priliku za život na kruzeru na duži period, uz mogućnost da to bude i trajno.

Storylines nudi potpuno nameštene rezidencije sa jednom do četiri spavaće sobe, zajedno sa studijima i dvoetažnim penthausima na svom brodu, a cene se kreću od od 400.000 dolara do 8 milona dolara. Ove stanove možete kupiti ili iznajmiti.

Svi zainteresovani koji kupe dom na brodu Storylines MV Narrative, koji je trenutno u izgradnji u Hrvatskoj, zauzvrat će dobiti sveobuhvatan život na moru uz niz impresivnih pogodnosti.

Brod bi trebalo da sadrži 20 restorana i barova, mikropivovaru i tri bazena, biblioteku, bioskop, vrhunski wellness centar, kuglanu, kao i hidroponsku farmu za povrće ili voće.

Narrative bi trebao započeti svoje prvo putovanje u trajanju od 1000 dana kroz šest kontinenata krajem 2024. godine, s tim da će brod u proseku provesti tri do pet dana u svakoj luci.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -