13.3 C
Belgrade
petak, april 26, 2024

Porto Montenegro na nivou 2019. godine

U luksuznom kompleksu Porto Montenegro su prilično zadovoljni početkom turističke sezone. Jun protiče odlično, ukoliko se u obzir uzmu svi vidovi turističkih dolazaka, bilo da se radi o jahtama, avio ili kopnenim prevozima

Kompleks Porto Montenegro je skoro na nivou turističke popunjenosti iz 2019. godine. Trenutna popunjenost Porto Montenegra iznosi između 83 i 85%, što je izuzetno pozitivan znak. Rezultati ostvareni tokom juna 2022. su vrlo blizu rezulata ostvarenih u rekordnoj  2019. godini, ističe PR Porto Montenegra Danilo Kalezić.

Rusija se vraća svemirskom turizmu. saznajte više.

Najviše gostiju ima zahvaljujući diretknim avio-linijama, pa gostiju ima iz Izraela, Turske ali i regiona. Osim toga, situcija sa pandemijom je uticala da mnogi brodovi ostanu u Crnoj Gori do daljnjeg, kao i svuda u svetu. Oni su odlučili da iskoriste sve prednosti ove zemlje kao sadržajne destinacije, što se pokazalo kao odlična ideja, navodi Kalezić.

Podsećamo da se na osnovu ocena koje su dali gosti, hotel Regent Porto Montenegro našao među najboljim hotelima u Evropi u 2021. po svim parametrima uspešnosti. Svi parametri se brižljivo beleže i mere u sistemu grupacije koja broji preko 6,000 hotela na svetu.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -