8.6 C
Belgrade
utorak, mart 19, 2024

Crna Gora, destinacija za uživanje tokom cele godine

Netaknute prirodne lepote, istorijske i kulturne znamenitosti, bogatstvo ponude koja se može doživeti svih 365 dana u godini – sve ovo samo je deo crnogorske priče koju smo spremni da podelimo sa vama

U okviru kampanje „Gde ti misli lete“, a u saradnji sa Jungle Tribe agencijom i partnerima, nacionalni avio-prevoznik Air Montenegro promovisao je Crnu Goru kao destinaciju u kojoj se može odmarati i uživati tokom cele godine. Nađa Erić, Nela Bunčić Vukomanović, Marija Vasić, Julija Radojević i Filip Milosavljević posetili su neke od destinacija koje važe za predele mira i dodira sa netaknutom prirodom.

Crna Gora, destinacija za uživanje tokom cele godine

Tokom boravka, svi oni su imali priliku da se uvere da je Crna Gora najlepši spoj mora i planina. Autentični planinski predeli, neponovljivi šarm primorskih gradova, najlepši zalasci sunca, bogata gastronomska ponuda i provod koji se pamti – glavni su utisci koje su sa sobom poneli. Upravo za ljubitelje prirode i avanture agencija Jungle Travel je u saradnji sa nacionalnim avio-prevoznikom napravila pilot projekat – vikend brejk putovanje.

„Program je osmišljen tako da se za kratko vreme osete i vide prirodna bogatstva planina i mora. Odmah po sletanju na aerodrom u Podgorici obišli smo podrum vina, zatim manastir Ostrog, spavali na planini, u etno katunima uz vatru i domaću hranu. Nakon toga smo otišli na kupanje u Tivat i uživali u morskim specijalitetima i vožnji brodom Bokokotorskim zalivom. Ovo je idealan i pristupačan aranžman za ljude koji žele da aktivno i kreativno provedu vikend uz aktivnosti u prirodi“, objasnili su iz Jungle Travel Agencije.

Crna Gora, destinacija za uživanje tokom cele godine

Svoje utiske sa ovog putovanja su podelili i svetski putnici koji su nam bili u gostima.

„Obišli smo Bjelasicu i Žabljak i doživeli prirodu kakvom bi i top-svetske destinacije mogle da se ponose. Svakoga bih posavetovao da svoj boravak na moru upotpuni obilaskom nacionalnih parkova, spavanjem u etno katunima i učestvovanjem u nekoj od aktivnosti u prirodi, trekingu, raftingu, vožnji kvadova kroz prelepu prirodu. Planine i priroda na severu Crne Gore su nešto što definitivno može da se uporedi sa Bolivijom i Patagonijom. Takođe, želeo bih da istaknem izuzetnu ljubaznost ljudi koji rade u turizmu, sjajnu uslugu i neverovatnu domaću hranu“, rekao je travel bloger Filip Milosavljević.

Najbolju reklamu Crnoj Gori, kako kažu iz kompanije Air Montenegro, donose upravo njeni zadovoljni turisti.

„Važno nam je da pošaljemo poruku da odmor u našoj zemlji ne mora biti rezervisan samo za leto, plažu i more. Crna Gora ima toliko lepota i znamenitosti u kojima se može uživati svakog dana u godini. To je i cilj koji smo postavili inicirajući saradnju sa putopiscima i privredom – da regionalnom tržištu približimo ideju da je Crna Gora destinacija za sva godišnja doba i da uvek postoji razlog više zbog čega nas turisti biraju“, poručuju iz nacionalne avio-kompanije.

Jedna bitna stavka na putu regionalnog povezivanja jesu upravo celogodišnje linije, koje su, kako dodaju, rezultat dosadašnjeg permanentnog rada.

Crna Gora, destinacija za uživanje tokom cele godine

„Ideja projekta i inicijativa potekla je iz želje da se crnogorska turistička ponuda poveže u jedinstven sistem koji će lepote Crne Gore predstaviti u pravom svetlu. Na tom putu značajno su nam pomogli crnogorski privrednici – Gold Travel Agency, 13. jul – Plantaže, TO Tivat i Azul Beach Resort Montenegro“, navode iz kompanije i veruju da će se saradnja nastaviti i na drugim sličnim inicijativama.

U procesu planiranja putovanja i aktivnog odmora, važno je imati i informaciju o svim destinacijama sa kojim je Crna Gora povezana u ovom trenutku: Pariz, Nant, Lion, Cirih, Frankfurt, Kopenhagen, Ljubljana, Beograd, Prag, Banja Luka, Istanbul.

U septembru očekujemo prve turiste koji su spremni za malo drugačiji odmor, do tada sve novosti možete pratiti na zvaničnim stranicama Air Montenegra: Facebook i Instagram i preko zvaničnog sajta kompanije.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -