6.2 C
Belgrade
četvrtak, april 18, 2024

Julius Meinl otvorio prvi hotel u Pragu

U julu mesecu je u Pragu otvoren prvi aparthotel kompanije Julius Meinl. Ovaj brend je u svetu poznat po distribuciji kafe premium kvaliteta, što samo potvrđuje da turizam i ugostiteljstvo idu savršeno zajedno

Julius Meinl je otvorio svoj prvi hotel u Pragu. Njihov hotel ima 168 smeštajnih jedinica, i dizajniran od strane arhitektonske i dizajnerske kompanije Matteo Thun & Partners. Hotel Julius Prague napravljen je za pre svega za kratke boravke, ali omogućava i one dugoročne. Hotel omogućava gostima da ostanu od jedne noći do nekoliko meseci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Julius (@thejuliusglobal_)

Osim soba, hotel nudi prostrane zajedničke prostorije, salone za opuštanje i druženje. Takođe, gosti imaju na raspolaganju i profesionalni co-working prostore koji omogućavaju gostima umrežavanje, upoznavanje ili obavljanje poslova.

Julius Prague smešten je u velikoj neorenesansnoj zgradi u srcu Novog grada, samo nekoliko koraka od praških starogradskih vrata. Centralni deo hotela je napravljen od stakla, što omogućava dnevnom svetlu da dominira u holu. On se nalazi se u srcu zgrade i povezuje zajedničke prostore sa pristupom do 168 pojedinačnih soba. Hotel spaja luksuz i moderan dizajn sa tehnologijama koje su jednostavne za korištenje i koje omogućavaju veću udobnost i zadovoljstvo boravka.

U ovoj godini su otvareni novi hoteli u Beču koji će oživeti grad kao kongresnu destinaciju, a neki su već primili prve goste, saznajte više.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -