14.9 C
Belgrade
utorak, maj 7, 2024

Hyatt Regency Pravets Resort vas poziva da ovladate veštinom odmora

Spa odmor u Hyatt Regency Pravets Resort na samo 30 minuta od Sofije, mogao bi biti upravo ono što je potrebno vašoj duši. Kada ste poslednji put napravili pauzu za spa relaksaciju sa svojim najboljim prijateljem, porodicom ili saradnicima? U takvim trenucima postaje imperativ prekinuti taj ciklus i dati svojoj duši neophodan predah. Hyatt Regency Pravets Resort je povoljno lociran objekat u Bugarskoj, lako dostupan automobilom iz susednih zemalja kao što su Rumunija, Grčka, Turska, Makedonija i Srbija, što ga čini ulaznom kapijom u svet evropskih avantura

Smešten pored slikovitog jezera Pravec, Hyatt Regency Pravets Resort nudi prefinjeno iskustvo kako za poslovne goste tako i za one koji putuju zbog užitka. Hotel je potpuno nov i započeo je sa radom 1. juna ove godine. Ima 244 moderno opremljene sobe i apartmane na otvorenom sa nizom pogodnosti koje će učiniti da se osećate kao kod kuće.

Započnite svoj odmor uz Ortus Spa i otplivajte nekoliko krugova u dvadesetpeto – metarskom zatvorenom bazenu, kako bi sebi priuštili veličanstveno spa iskustvo. Tu je takođe i unutrašnji bazen za decu kao i dečja igraonica kako bi roditelji uživali u svim pogodnistima hotela dok su deca pod budnim nadzorom vaspitača. Spa centar nudi mirnu oazu sa osam soba za tretmane, uključujući sobe za masažu za parove i VIP spa apartman. Možete se prepustiti širokom spektru terapija, uključujući tretmane lica i tela i masaže. Krajnji domet uživanja u spa centru predstavlja elegantno odeljenje dizajnirano u otomanskom stilu sa dva grejana mermerna kreveta, gde terapeuti izvode ritual turskog kupatila kako bi vas smirili i podmladili vaša čula.

Nakon dana provedenog u spa centru, možete uživati u elegantnoj večeri u jednom od dva restorana: Mercato, koji je na bazi švedskog stola, ili Lion&Rose, koji nudi a la carte fine-dining meni. Završite svoje veče pićem u lobi baru ili doživite nezaboravne trenutke u noćnom klubu. Za ljubitelje golfa, golf klub ovog odmarališta ima teren sa 18 rupa, par 72, koji je dizajnirao poznati arhitekta Peter Haradinm. Pored toga, hotel nudi 1.695 kvadratnih metara (18.244 kvadratnih stopa) prostora za događaje sa 16 fleksibilnih konferencijskih sala opremljenih za do 500 gostiju. Tvoja duša zaslužuje ovaj odmor!

Za dodatne informacije pogledajte: www.hyattregencypravetsresort.com

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -