14.4 C
Belgrade
petak, maj 17, 2024

Patricija Gržinič je nova direktorka TZ Portorož

Na današnjoj sednici nadzornog odbora TZ Portorož, mr Patricija Gržinić je imenovana za direktorku ove organizacije

Na tender se prijavilo 15 kandidata, a nakon tajnog glasanja nadzorni odbor je među kandidatima koji su obavili intervju izabrao Patriciju Gržinič. Ovaj petogodišnji mandat počeće 1. oktobra 2023. godine, kada ističe mandat dosadašnjem direktoru mr Aleksandru Valentinu. Patricija Gržinič je magistrirala na Fakultetu za menadžment »Univerziteta na Primorskem«.

Zaposlena je kao rukovodilac marketinških projekata u Turističkoj zajednici Portorož, a u maju 2015. godine preuzela je funkciju vršioca dužnosti direktora navedenog udruženja na period od godinu dana. Bila je član Stručnog saveta Slovenačke turističke organizacije, a trenutno je član Upravnog odbora Las Zelena Istra.

Borut Fakin, predsednik nadzornog odbora Turističkog saveza Portoroža je povodom toga izjavio: „Direktorku čekaju mnogi izazovi u uspostavljanju dijaloga sa opštinom Piran i turističkim akterima, kao i sagledavanje uloge Turističke zajednice Portoroža u strateškim odlukama razvoja destinacije, u čemu joj predstavnici nadzornog odbora udruženja žele mnogo uspeha“.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -