27.5 C
Belgrade
četvrtak, jun 20, 2024

Ristorante Primavera, Beograd

I pored toga što je i samim nazivom vezan za Mediteran i proleće, Primavera je restoran na Sava promenadi koji, i u ovu ranu jesen, kako svojim jasnim konceptom i elegantnim enterijerom, tako i kvalitetom hrane i usluge, predstavlja pravo osveženje na gastronomskoj sceni Beograda

U Primaveri veoma brzo steknete utisak da je vreme stalo i da će vam pogled na reku doneti preko potreban mir. Kada u ovoj rubrici malo više vremena posvetimo atmosferi i detaljima to uvek znači da nam je hrana toliko prijala i da sve gledamo drugačijim očima.

Ristorante Primavera

I zaista, jelovnik nije ni prekratak ni predug, a šef kuhinje, Nemanja Jovanović veoma uspešno kombinuje moderne tehnike pripremanja hrane sa tradicionalnim mediteranskim i kontinentalnim jelima. Sve to skladno prati odličan izbor kvalitetnih domaćih vina, i vina iz regiona, Italije, Francuske, Španije i Australije, kao i široka selekcija koktela.

Ristorante Primavera

Za sam kraj ne bi trebalo propustiti deserte kojih nema mnogo, ali se svojom prefinjenom strukturom i ukusima kandiduju za najveća dostignuća hedonističkih ugođaja. Ukratko, Primavera je kao što ćete u nastavku i sami videti pravi prozor u Mediteran. Ostaje vam samo da je posetite i uverite se da je tako.

Tekst: Petar Vušurović

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -