20.7 C
Belgrade
nedelja, jul 21, 2024

Luksuzne kuće za zimski odmor u Austriji

Austrija je sigurno jedna od najpopularnijih destinacija za skijanje i zimski odmor u Evropi. Od sada u svojoj ponudi ima i neverovatne kućice napravljene za najluksuzniji zimski odmor

Ove prelepe drvene luksuzne kuće smeštene su u blizini Kicbila (Kitzbühel), i nastale su kao impresivno delo arhitekata iz milanskog studija Petera Pichlera. Napravljene su tako da izgledaju kao izmišljene za idiličan zimski odmor u srcu Austrije.

Tree suites su apartmani, odnosno luksuzne kućice smeštene među krošnjama dizajnirane tako da gostima pruže nezaboravno iskustvo boravka u prirodi. Osnovna veličina apartmana je 60 ili 80 kvadratnih metara i nalaze se visoko među krošnjama drveća.

Apartmani sadrže, između ostalog i saune, a spavaće sobe imaju staklene zidove koji gledaju prema balkonu. Svaki ima neverovatan pogled na Alpe i šumu koja ih okružuje. Do soba se stiže diskretnim liftom sa staklenim zidovima sa predivnim pogledom ka okolini.

Posao, odmor i avantura na najlepšoj planini, saznajte više.

Sve je napravljeno od ekološki prihvatljivih i recikliranih materijala, a projekat je inspirisan lokalnom arhitekturom koju reinterpretira na savremen način. Osnovna ideja iza dizajna je aktiviranje i „pojačavanje“ ljudskih čula korištenjem jednostavnih i lokalnih materijala, kako bi se dok maksimalno iskoristilo iskustvo boravka u prirodi.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -