15 C
Belgrade
subota, april 27, 2024

Posao, odmor i avantura na najlepšoj planini

Korporativni turizam privlači sve više pažnje turističkih organizacija, destinacija i hotelskih grupacija. TU magazin je prepoznao važnost toga i ostvario saradnju sa brojnim kompanijama koje predstavljaju lidere na tržištu u regionu. Jedna od takvih saradnji je realizovana od 6 – 8. jula, gde smo zajedno sa hotelima Gorski Hotel & Spa i Hotel Putnik organizovali fam trip na našu najlepšu i najpoznatiju planinu Kopaonik, kako bismo predstavnicima kompanija zajedno sa partnerima pokazali kako je ova destinacija podjednako atraktivna i sadržajna i u letnjem periodu godine. Na putovanje sa nama su krenuli predstavnici kompanija Smith Micro Software, Goodwill Pharma, Outsource Insurance Professionals, UniCredit Bank Srbija, Netconomy, Coca-Cola HBC, RT-RK, NIS i Beo-Lab

Korporativni turizam podrazumeva organizaciju seminara, tim bildinga, konferencija i kongresa. Samo osmišljavanje i organizacija takvih događaja je dosta zahtevan proces, jer treba uzeti u obzir veliki broj relevantnih činilaca kako bi sve bilo izvedeno na najefikasniji način. Takvim klijentima je neophodan prostor za rad, sastanke, ali takođe i prostor za odmor sa odgovarajućim sadržajima u blizini. Hoteli koje smo posetili sadrže sve nephodno za takvu vrstu posla i odmora.

I posao i odmor na najlepšoj planini

Prva destinacija na našem putovanju je bio Hotel Putnik, gde smo napravili kraću pauzu. Nakon ručka, imali smo priliku da sa predstavnicima hotela obiđemo sve sadržaje koje hotel nudi, kako za odmor, tako i za poslovne sastanke i rad.

Naša sledeća destinacija bila je Gorski Hotel & Spa. Nakon pauze i odmora, popodne smo proveli u modernom i luksuznom spa centru, gde smo uz masaže i kupanje na bazenima dan priveli kraju. Večera je bila organizovana u hotelskom restoranu, gde smo uz čašu vina sa predstavnikom hotela razgovarali o detaljima našeg putovanja.

Posao, odmor i avantura na najlepšoj planini

Nakon doručka, dan započinjemo avanturom. Krenuli smo žičarom do Pančićevog vrha, isprobali adrenalinske sadražaje bob na šinama i zip lajn, i kvadovima se uputili u obilazak planine. Nakon adrenalina, vreme je bilo da se okrepimo, a domaćini su to organizovali na najbolji način. Ručak je bio priređen u prirodi, gde smo u hladovini bora, uz specijalitete šefova restorana hotela uživali u pravom luksuznom dodiru prirode. Dan je nastavljen u spa centru i uživanju u svim sadržajima koje on nudi, od sauna do relaksacije na tepidarijumima.

I posao i odmor na najlepšoj planini

Večera je bila u restoranu La Pista, gde smo uz diskretnu muziku uživo uživali u Experience Menu-ju, koji su sastavili pravi majstori kulinarstva. La Pista nudi jedinstven spoj luksuza i opuštanja koje prati vrhunsko fajn dajning iskustvo. Sled za sledom su pratila i odgovarajuća vina, a svoje oduševljenje organizacijom i hotelom niko nije krio, rado smo ga podelili sa domaćinima koji su nam učinili čast i bili sa nama do kasno u noć.

I posao i odmor na najlepšoj planini

Sledećeg dana smo nakon doručka obišli sve sadržaje koje hotel nudi, koji su predviđeni i za udobne porodične odmore, ali i za kvalitetan rad i posao, sa konferencijskim, poslovnim ili tim bilding prilikama. Hoteli sa Kopanika još jednom su potvrdili da su spremni da odgovore na sve izazove, za sve vrste odmora i u svim godišnjim dobima, i da skijanje nije jedino što Kopaonik kao planina ima da ponudi posetiocima.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -