21.1 C
Belgrade
utorak, april 30, 2024

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra

Zimska sezona na omiljenoj destinaciji celog regiona, zvanično se otvara 7. decembra sa manifestacijom Ski Opening Kopaonik koju će ove godine obeležiti raznovrstan i bogat program, luksuzni sadržaji i tradicionalno sjajni nastupi domaćih zvezda u hotelu Grand Kopaonik

Vrhovi Kopaonika uveliko su se zabeleli, a prognoze idu na radost svih ljubitelja skijanja i planinskog turizma. Temperature u minusu omogućuju da sistemi za veštačko osvežavanje rade punim kapacitetima, kako bi prvo skijanje ove sezone proteklo u punom sjaju i ispunilo očekivanja više od 10 hiljada posetilaca koji svake godine otvore sezonu na krovu Srbije. Prvog dana skijanje će biti besplatno, a za naredna tri dana omogućen je popust od 30% na ski karte. Poput mnogih mondenskih destinacija, Ski Opening na Kopaoniku propratiće integrisani zabavani program i celodnevni sadržaji u cilju nezaboravnog iskustva za sve posetioce.

Simbolika otvaranja

Već prve večeri, gosti na Ski Openingu imaće priliku da isprate revijalnu noćnu ski trku u kojoj učestvuju pripadanici Gorske službe spašavanja. A pored skijanja, Dolina sportova će ove godine biti mesto okupljanja najboljih domaćih DJ-eva koji će uz zvuke dobre muzike obeležiti početak zimske čarolije na Kopaoniku. Istovremeno, renomirani proizvođači ski opreme ponudiće posetiocima testiranje najnovijih modela na licu mesta, a najpoznatiji hoteli začiniće atmosferu primamljivim zimskim ukusima. Gosti će moći da posete i interaktivnu izložbu o Nikoli Tesli koja će se svečano otvoriti u organizaciji Turističke organizacije Raška i Muzeja Nikole Tesle u vili Ras.

Veliko otvaranje ski sezone na Kopaoniku od 7. do 10. decembra

Nezaboravne žurke

Tradicionalno dobar provod kojim se obeležava početak zimske sezone rezervisan je za 8. i 9. decembar, kada vas u Event Hall-u hotel Grand Kopaonik očekuju dva uzastopna večernja spektakla sa popularnim izvođačima i vrhunskom produkcijom za koju je zadužen SKYMUSIC. Na samom otvaranju atmosferu će podići Aco Pejović, izvođač čiji hitovi garantuju nezaboravan provod, dok će naredne večeri publiku zabavljati Seka Aleksić i dinamični Mega Bend.

Grand iskustvo Kopaonika

Jedan od najpoznatijih planinskih hotela u regionu,  hotel Grand Kopaonik zimski turizam podiže na najviši nivo, priređujući vrhunsku uslugu i nezaboravno iskustvo svojim gostima.  Luksuzni ambijent i sadržaji, uz prepoznatljivo gostoprimstvo, deo su njegovog jedinstvenog koncepta koji na jednom mestu nudi sve – opuštanje u luksuznim spa sadržajima, bezbrižan odmor sa decom, uslugu iskusnih ski instruktora i animatora, uživanje u pravim gastronomskim senzacijama, kompletan ski servis nadomak ski staza, ali i nenadmašnu večernju zabavu.

Bonus Spa senzacija

Okruženi ski stazama i prelepom prirodom koja krasi Kopaonik, ne propustite uživanje u ekskluzivnim spa sadržajima kao nezaobilaznim delom vrhunskog zimskog odmora. Otvoreni i zatvoreni bazen sa pogledom na ski staze, svet sauna i luksuznih tretmana, donose vrhunski spa ugođaj koji se ne zaboravlja.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -