21.1 C
Belgrade
utorak, april 30, 2024

Predstavljamo najnoviji Spa u Srbiji, oaza u BOR Hotelu by Karisma sa 5 zvezdica

Potreban vam je odmor, ali ovaj put tražite više od usluge, smeštaja i sadržaja koje nude hoteli sa pet zvezdica? Želite nezaboravno iskustvo, holistički velnes, brigu o svom telu i duhu? Ako su vaši odgovori potvrdni, treba da znate da BOR Hotel by Karisma koji će ovog decembra biti otvoren na Zlatiboru, pored vrhunske usluge, prvoklasnog smeštaja i kvalitetnog sadržaja, donosi u Srbiju brend luksuznih Spa centara, Vassa Spa, koje ste do sada mogli da posetite samo na dalekim destinacijama kao što su Karibi! Predstavljamo vam Spa & Wellness centar koji će podjednako da vole stariji, tinejdžeri i deca, a evo zbog čega

Bilo da želite da plivate u prostranom bazenu, da se opustite u džakuziju, osetite terapeutsko dejstvo finske, bio, i infrared saune, Vassa Spa je idealno mesto za vas. Tu su i tepidarijumi, parno kupatilo, kao i sobe za masažu sa personalizovanim tretmanima lica i tela, gde svaka sesija predstavlja savršenu kombinaciju premijum preparata i tehnike masiranja od strane profesionalnih terapeuta.

Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je pored glavnog bazena tu i odvojeni deo za decu, odnosno Kids Spa, sa sadržajima koji su prilagođeni igri i zabavi najmlađih gostiju.

Bor Hotel by Karisma je učinio boravak još luksuznijim partnerstvom sa svetski poznatim brendovima Amouage, Elemis i Kérastase. Gosti hotela imaju privilegiju da se prepuste luksuznim tretmanima za negu lica i tela, koji koriste vrhunske proizvode britanskog brenda Elemis, dok Kérastase donosi neopisivu brigu o kosi. Tako se svaki trenutak u ovom hotelu pretvara u pravu oazu opuštanja i luksuza za goste koji traže samo najbolje.

Uz to, tinejdžerima će na raspolaganju biti TEEN Menu sa tretmanima koji su posebno prilagođeni mladoj koži, a tokom kojih će se osećati kao prave mlade zvezde.

Ponuda tretmana tela, lica i masaža je raznovrsna, pa ćete tako, bez obzira na to da li na odmor dolazite sami, sa partnerom, decom ili prijateljima, moći da pronađete baš ono što vam je potrebno. U slučaju da ne možete da se odlučite za određeni tretman tela ili lica, idealno rešenje su Spa paketi.

Za sve koji vole da ostanu aktivni i treniraju, tu je i dobro opremljena teretana, uz mogućnost treninga sa ličnim trenerom.

Svaki kutak i detalj Vassa Spa & Wellness centra u BOR Hotelu by Karisma dizajniran je tako da vas prenese u svet mira i blagostanja. Jedno je sigurno, koji god od sadržaja da odaberete – uživaćete i obnovićete vašu energiju, duh, telo i lice.

BOR Hotelu by Karisma

Pored jedinstvenog Spa & Wellness centra, ovaj zlatiborski hotel nudi čak 93 luksuzne hotelske smeštajne jedinice, tri restorana i tri bara, konferencijsku salu, kao i pre-arrival konsijerža koji će gostima biti na raspolaganju kako pre, tako i tokom boravka u hotelu. KUMO Rooftop Restaurant & Lounge nudiće nezaboravno iskustvo uz pažljivo kreiran meni sa specijalitetima azijske kuhinje, kao i jedinstveni pogled na Zlatibor iz prelepog ambijenta terase koja se nalazi pod otvorenim nebom na krovu hotela. Za goste koji vole da uživaju u dobrim cigarama dok ispijaju kvalitetna pića tu je Libertador Cigar Bar & Lounge, dok je Lobby bar savršeno mesto za ispijanje kafe, vrhunskih čajeva i degustiranje deserta. Restoran i vinarija Casa de Vinos je tu za one koji žele da, uz čašu dobrog vina, probaju različite ukuse svetskih kuhinja.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -