17.5 C
Belgrade
četvrtak, maj 2, 2024

Nova kampanja “Španija za sve”

U cilju promovisanja i podsticanja pristupačnog turizma i društvene uključenosti, španska turistička organizacija je najavila pokretanje nove kampanje “Španija za sve”

Kampanja “Španija za sve” (Spain for all) naglašava predanost ka poboljšanju pristupačnosti zemlje u okviru sektora putovanja i turizma. Španija na taj način poručuje da su svi dobrodošli, i da nema diskriminacije po bilo kojoj osnovi.

“Španija za sve” će biti sačinjena od niza različitih inicijativa čiji je cilj stvaranje dijaloga, razmena ključnih saznanja i izrada plana za bolju inkluzivnost. Na taj način će zemlja biti pristupačnija, što je osnova kampanje, većem broju posetilaca kojima će biti omogućeno da bolje upoznaju bogatu kulturu, istoriju i prirodne lepote zemlje.

Osim toga, kampanja ima za cilj i postavljanje okvira za jednake mogućnosti, kako bi proširili socijalna prava i smanjili jazove i predrasude između različitih grupa. Španija želi da stvori geografsku i ekonomsku održivost sa modelom društveno uključivog turizma koji širi dobrobiti širom zemlje, 365 dana u godini.

Hrvatska ima najspektakularniju obalu, saznajte više.

“Španija za sve” je na samom kraju i kampanja koja treba da pomogne svim uključenim stranama u turističkoj industriji da bolje razumeju izazove i prilike, ali i potrebe putnika.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -