13.6 C
Belgrade
petak, maj 3, 2024

Pravo je vreme za ljubav, još samo da odaberete mesto: Vodimo vas u raj!

Iako ljubav treba da slavimo svaki dan, jedan dan u godini se posebno izdvaja, a to je, kao što znamo, Dan zaljubljenih (14. februar). I dok većina svom partneru, mahom lepšoj polovini, poklanja cveće, bombonjeru, foto-album ili nakit, vi budite malo kreativniji… Shodno tome evo predloga za najbolje romantične pakete koji kombinuju velnes i gastronomiju. U susret ovom lepom datumu predlažemo vam originalnu ideju – SPA vikend za zaljubljene

Zapravo, ako malo bolje razmislimo, svetu je definitivno potrebno više romantičnih destinacija za turiste, više paketa osmišljenih specijalno za ljubavne parove… Na sreću, srpski turisti ne moraju da idu mnogo daleko da bi pronašli takav ugođaj. Dovoljno je da krenete putem granice sa Hrvatskom, posle koje za svega 60 minuta stižete u istočni deo Slovenije, odnosno u prelepu banju Termana Laško.

Termana Laško

Ali, ova banja je mnogo više od toga; moderno dizajnirana, po visokim svetskim standardima, ne samo da nudi lečenje i terapiju, već i mentalno i duhovno isceljenje, zabavu, inovativne aktivnosti poput programa animacije, prelepo okruženje za šetnju i sport, gurmanske specijalitete i luksuzni smeštaj. Za zaljubljene parove, jedan sadržajni vikend u Termani Laško može biti i pokretač novih iskustava i „varnica“.

Postoje razni programi, po različitim cenama, a koji god da odaberete nećete pogrešiti.

Termana Laško

Medeno opuštanje, recimo, uključuje bogatu a la carte večeru u restoranu Thermana Park Laško, zatim masažu medom u trajanju od 60 minuta, medeno iznenađenje i sve osnovne benefite SPA i velnes uživanja u banji, uz mogućnost dodatnih iskustava. To mogu biti pešačke ture ili izlet na biciklu i sa torbom za piknik…

Termana Laško

Romantičan odmor za dvoje, kako mu i ime kaže, jeste program u kojem možete uživati sa svojim parom u romantičnoj večeri u gorepomenutom restoranu, u šampanjcu u svojoj sobi, romantičnoj kupki za dvoje u Velnes-SPA centru i ostalim benefitima. Ako nikada niste dobili „doručak u krevet“ u hotelu, ovo je prilika za to, jer se ta usluga nalazi upravo u paketu Romantičan odmor za dvoje. Pored toga, ovaj paket uključuje izuzetnu večeru pripremljenu od strane jednog od najboljih slovenačkih šefova kuhinje u romantičnoj tvrđavi Tabor Laško.

Termana Laško

Vreme za dvoje je, možda, naš favorit među svim paketima Termane Laško, namenjenim parovima. Zašto? Zato što pruža kompletno, aktivno-pasivno iskustvo: i velnes (opuštanje) i kulinarstvo (umeće pripreme hrane i uživanje u ukusima svim čulima). Posle toga, na red dolazi kupanje u brojnim bazenima, a poznato je da plivanje u termalnoj vodi Laško okrepljuje i duh i telo. Petkom je, recimo, noćno kupanje dozvoljeno do 22 sata, sa pogledom na nebo, gde ne sumnjamo da ćete pronaći „srećnu zvezdu“ vaše veze.

Termana Laško

Svakako, ne smemo da zaboravimo na Romantični odmor sa uživanjem u pivu, jer nisu samo muškarci ljubitelji ovog pića. U sklopu programa Pivovski Wellness spojeni su tradicija ovog slovenačkog kraja sa uživanjem i kulinarstvom. Ako ljubav zaista „dolazi preko stomaka“, kako kažu, ovo je još jedan način da to i proverite! Za savršen vikend udvoje, opustite se u pivu, jelu, kupanju pod staklenom kupolom i izletu do restorana Pavus na tvrđavi Tabor.

Od ostalih atraktivnih paketa, preporučujemo i da osetite Duh Indije, da uživate u Slobodnom popodnevu za ljubav ili Masaži za ravnotežu tela… Neka ova godina bude vaša!

Proverite romantične pakete u Termani Laško.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -