13.4 C
Belgrade
utorak, februar 27, 2024

ITB Berlin, najveći sajam turizma na svetu

ITB Berlin je najveći svetski sajam turizma koji okuplja sve stručnjake iz ove industrije, kao i širu javnost. Termin održavanja je od 5. do 7. marta, a ove godine tema sajma je „Definišimo svet putovanja. Zajedno.“

ITB Berlin, poznat i kao Međunarodna turistička berza, jedan je od vodećih sajmova u svetu u oblasti turizma. To je događaj koji se održava svake godine i predstavlja globalnu platformu za turističku industriju. Ovaj događaj pruža priliku profesionalcima u turističkom sektoru da se umreže, predstave svoje proizvode i usluge, kao i da razgovaraju o trenutnim trendovima i pitanjima u industriji.

Sajam obuhvata veliku izložbu gde kompanije i organizacije iz različitih sektora turističke industrije, uključujući turoperatore, turističke agencije, hotele, avio-kompanije i pružaoce IT tehnologija, predstavljaju svoje ponude. Učesnici imaju priliku da se povežu sa potencijalnim poslovnim partnerima, uspostave kontakte i istraže mogućnosti za saradnju.

Sajam takođe uključuje obiman program konferencija, seminara i radionica koji pokrivaju širok spektar tema vezanih za turističku industriju. Ovi događaji često uključuju stručnjake i vođe industrije koji diskutuju o najnovijim trendovima, inovacijama i izazovima u oblasti.

Hrvatska ima najspektakularniju obalu, saznajte više.

Ovogodišnja tema sajma je „Definišimo svet putovanja. Zajedno.“ koja za cilj ima podsticanje svih uključenih strana u industriji na stvaranje vrednih poslovnih veza i sticanje novih znanja i veština.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -