13.3 C
Belgrade
nedelja, april 28, 2024

Otkrijte Crnu Goru iz prelepih Iberostar hotela

Prirodna lepota Crne Gore je takva da nosi ime po jednoj od njenih najdramatičnijih osobina. A ako su vam razuđeni planinski pejzaži inspirativni, onda je njena krševita obala na još višem nivou. Vaša najbolja baza za otkrivanje ove očaravajuće zemlje je svakako u nekom od tri Iberostar hotela i odmarališta

Prevashodni cilj Iberostar grupacije je da zagovara pozitivne promene kroz pozitivan pristup turizmu. Iberostar hoteli u svom poslovanju već ne koriste plastiku za jednokratnu upotrebu, a sledeći koraci su da do 2025. godine naši hoteli budu sa nultnom stopom otpada i da na jelovniku imamo samo odgovorno dobijene morske plodove. Pored toga, kao deo posvećenosti održivom turizmu, prioritet Iberostar korporacije je da do 2030. godine postane kompanija sa neutralnom emisijom ugljenika.

Krajnji rezultat je da uživate u sveobuhvatnom odmoru sa svojom porodicom, partnerima ili prijateljima, dok uranjate u dugu istoriju i tradiciju Crne Gore. Štaviše, sve vreme ćete biti svesni da hotel u kome odsedate vredno radi na pozitivnom uticaju.

Iberostar Herceg Novi u Boki Kotorskoj

Iberostar Herceg Novi, smešten u Bokokotorskom zalivu, koji je pod zaštitom organizacije UNESKO, nudi izuzetnu uslugu i lak pristup obližnjim atrakcijama. Renoviran 2019. godine, hotel ima prozračne sobe, direktan pristup plaži i odličan izbor barova i restorana, uključujući bar na krovu sa pogledom na more, kao i rekreativne aktivnosti kao što su odbojkaško igralište, teretana, spa centar i Star kamp za decu.

Otkrijte Crnu Goru iz prelepih Iberostar hotela

Iberostar Slavija u Budvi

Iberostar Slavija, nalazi se na idealnoj lokaciji i nudi lak pristup Starom gradu, srednjovekovnom delu Budve, i Slovenskoj plaži. Izgrađen 2019. godine, ovaj hotel sa 5* ima moderne sobe, infiniti bazen na krovu i bar sa zadivljujućim pogledom na more i grad, kao i spa centar koji nudi masaže, tretmane, saunu, hamam i arapsko kupatilo.

Otkrijte Crnu Goru iz prelepih Iberostar hotela

Iberostar Bellevue u Budvi

Smešten u raskošnim vrtovima, Iberostar Bellevue nudi moderne sobe, četiri bazena, teniske terene i fitnes sadržaje. Deca mogu uživati u Star kampu, dok se vi možete opustiti u spa centru uz hamam i masaže. Gastronomski užici čekaju vas u tri restorana, upotpunjenih sa šest barova.

Dakle, ako tražite sunčane plaže, odličnu kuhinju i uzbudljive aktivnosti, rezervišite boravak u bilo kom od kvalitetnih Iberostar hotela u Crnoj Gori.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -