25.8 C
Belgrade
nedelja, maj 19, 2024

Airbnb Icons – spavajte u muzeju ili Dizni Up kući

Ovog meseca Airbnb otvara, samo za nekoliko gostiju nažalost, mogućnost da se dožive neverovatne stvari, i smeštaj u neuobičajenim objektima poput muzeja u Parizu ili u Barbi kući

Airbnb je dobro poznat po promovisanju neobičnih, neki bi mogli reći čak i interesantnih sadržaja. Kod njih je sve u igri, od muzeja do močvare i Šrekove kuće, a mesec maj je rezervisan za novu akciju pod imenom Ikone (Icons).

Do sada ima ukupno jedanaest mogućnosti za odmor i sve su različite. Nijedna od njih neće biti stalno u ponudi što znači da će vrlo malo ljudi imati priliku da ih isproba. Većina će biti besplatna za boravak, a gosti mogu zatražiti rezervaciju putem aplikacije. Samo 4.000 sretnih gostiju biće nasumično odabrano i dobiće digitalnu zlatnu ulaznicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Airbnb (@airbnb)

Neke od najzanimljivijih opcija podrazumevaju noćenje u Muzeju Orse (Musée d’Orsay) za vreme letnjih olimpiskih igara u Parizu, ili noćenje u Diznijevoj i Piksarovoj Up kući. Za ljubitelje emotivnih animacija, Airbnb je rekreirao kultnu kuću koja putuje svetom uz pomoć balona.

Za ljubitelje Ferari automobila, gosti će imati priliku da spavaju u muzeju u Maranelu u Italiji, na krevetu izrađenom od iste kože kao sedišta automobila. Pored toga, njih očekuje i nagradna trka, Velika nagrada Emilija-Romagna kao VIP gosta.

Zašto su studijska putovanja važna za profesionalce u turizmu, saznajte više.

Ikone su nova kategorija avanturističkih iskustava koja organizuju najveća imena muzike, filma, televizije, umetnosti ili sporta, navodi  Airbnb. Svaki sadržaj, odnosno smeštaj, ima svog domaćina, a za sva ostala iskustva posetite zvaničnu internet stranicu i informišite se o svojim omiljenim Ikonama.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -