17.2 C
Belgrade
ponedeljak, maj 20, 2024

Najbolje evropske all-inclusive destinacije za odrasle

U poslednjim godinama odmor je postao nešto najdragocenije, i sve više putnika traži destinacije bez gužvi, bez stresa i bez dece. Takozvane adult all-inclusive destinacije su u poslednoj deceniji upotpunile “rupu” u tržištu, nudeći turistima nude miran beg od užurbane svakodnevice. Jedan od najboljih evropskih se nalazi  u regionu, u Hrvatskoj

Adult all-inclusive resorti nude jednu posebnu vrstu odmora. Takva mesta ne nude odmor i sadržaje namenjene samo parovima ili mladencima na medenom mesecu, već uglavnom svim osobama starijim od 16 godina. Dakle, poodice nemaju šta tu da traže.

Zašto su studijska putovanja važna za profesionalce u turizmu, saznajte više.

Takva all-inclusive ponuda se ubrzano razvija. Mnoge destinacije sada nude privatna, personalizovana iskustva, posebno dizajnirane sobe i lokalnu gastronomiju.  Čuveni Forbes je odabrao takve najbolje all-inclusive destinacije u svetu,  mi vam predstavljamo najbolje evropske.

TRS Ibiza Hotel, Ibica

TRS Ibiza Hotel je prvi all-inclusive hotel samo za odrasle na Ibici. On uglavnom nudi hedonistički odmor sa stilom, koktele i bazene, ali takođe i sadržaje namenjene parovima. Svako iskustvo je lično i prilagođeno je potrebama gostiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cris Ortiz D. (@crisortizd)

Tui Blue Adriatic Beach, Hrvatska

Hotel je smešten na makarskoj rivijeri, okružen je kristalno plavim morem, a šume borova ispod Biokova samo pojačavaju utisak. Hotel sadrži 271 soba i apartmana, a restoran sa lokalnom gastronomijom nudi širok izbor delikatesa. Ovaj elegantni resort nudi zaista puno zanimljivih aktivnosti, fine dining restorane, wellness ili privatne lounge prostore za uživanje.

Stella Island Luxury Resort & Spa, Krit

Ovaj hotel na Kritu je jedinstveno mesto koje nudi niz sadržaja za jedan vrhunski odmor. Stella Island Luxury Resort & Spa ima 225 soba, vila i bungalova, kao i bazen u stilu lagune koji okružuje čitav resort. On je o kao i sam Krit, udaljen je od sveta i nudi posebnu vrstu personalizovanog iskustva.

Više o ostalim adult all-inclusive resortima pronađite na zvaničnoj internet stranici.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -