24 C
Belgrade
subota, jul 27, 2024

TU Ski&Spa Workshop 2024 – u susret uspešnoj zimskoj sezoni

Kao i proteklih godina u toku su pripreme za TU Ski&Spa Workshop, vodeći događaj u jugoistočnoj Evropi posvećen industriji zimskog turizma. Ovaj događaj će bez ikakve sumnje predstavljati novu priliku za povezivanje turističkih profesionalaca, uz efikasne promocije novih destinacija, proizvoda i usluga

U regionu vlada veliko interesovanje turista, ali i skijališta, hotela i termi povodom predstojeće sezone. Želite li da zimsku sezonu 24/25 predstavite klijentima pre ostalih?

TU Ski&Spa Workshop će se po četvrti put održati 3. oktobra 2024. godine u Beogradu, gde vas na unapred dogovorenim sastancima očekuju dve grupe kvalifikovanih buyer-a:

Predstavnici kompanijaHR/Employer Branding (decision makers za organizaciju poslovnih putovanja, skupova i benefita za zaposlene)

Predstavnici turističkih agencija iz Srbije i regiona

Program

 13.45 h, Akreditacija buyer-a

– 14.00 h, B2B sastanci

– 18.00 h, Kraj sastanaka

– 18.15 hAfter workshop dinner party sa buyer-ima, predstavnicima medija i influenserima

Više informacija možete dobiti na info@tuworkshop.net ili pozivom na +381 64 1112 531, a kako je izgledalo na našim prethodnim događajima možete pogledati OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -