21.5 C
Belgrade
nedelja, septembar 8, 2024

Miris mora, ukus vina i dobar zvuk na severu Istre

Iskoristite svoj zasluženi odmor da uživate u mediteranskom ambijentu Savudrije, vrhunskoj gastronomiji i muzici koja osvaja i spaja

Za mnoge, leto nije leto bez mora, putovanja, dobre zabave, izlazaka, koncerata za pamćenje. Da li ste i vi tog mišljenja? Ukoliko propuštate zabavu iz godine u godinu, a osećate da vam nešto nedostaje, tu smo da sa vama podelimo sve čari Savudrije – mestašceta visećih čamaca i svetionika.

Turisti iz Srbije obožavaju Istru, a u moru dobre ponude iz Pule, Rovinja ili Poreča, neretko i nepravedno zapostave neka druga, manja mesta ovog dela Hrvatske koja zrače posebnom energijom i kulturom.

Kako je region vremenom napredovao, turistički i ekonomski, tako je krenuo talas luksuznih kompleksa koji su tu da odgovore na sve potrebe današnjih gostiju, a među njima se ističe i odmaralište Petram Resort & Residences, jedinstveno u Evropi zbog najvećeg krovnog infinity bazena.

Međutim, ovaj rizort nudi mnogo više od toga, a krećemo od muzičkih sadržaja. Sezonu će obeležiti vrhunski umetnici s ovih prostora, a otvorio ju je Gibonni 15. juna, koji je oduševio publiku: utisci se još uvek prepričavaju!

Petram Resort & Residences

Sredinom sledećeg meseca, tačnije 12. jula, turisti i lokalci moći će da uživaju u neponovljivom glasu i harizmi Splićanke Jelene Rozge, a već 26. jula nastupa popularni Lexington Band.

Sve i da odmor planirate u avgustu, ne brinite, nećete ostati razočarani jer se dobra atmosfera nastavlja… Ako volite Sergeja Ćetkovića, kralja balada, ne propustite njegov koncert 15. avgusta u rizortu Petram Resort & Residences, ili svoj „termin“ sačuvajte za Sašu Matića koji na istom mestu nastupa 29. avgusta.

Sam kraj leta, 14. septembar, rezervisan je za Petra Grašu i njegove vanvremenske hitove koje pevaju sve generacija širom regije.

Petram Resort & Residences

Ipak, kako dame imaju prednost, a ona je jedina među ovogodišnjim muzičarima u organizaciji Petram Resort & Residences-a, posebno ističemo nastup Jelene Rozge čija će pozornica 12. jula biti „Rooftop“ restoran. Uz spektakularni koncert čeka vas i večera u tri sleda, sa fascinantnim pogledom na Piranski zaliv.

Svakako, preporuka je da i odsednete upravo u ovom rizortu, jer je smeštaj jedan od najmodernijih i najboljih na Balkanu, kao i u ovom delu Evrope. Ono što izdvaja Petram Resort & Residences jeste spoj vrhunskog dizajna, inovativnog koncepta i održive gradnje koja je sada apsolutni standard.

Osim toga, grandiozni kompleks, smešten na mestu gde se ukrštaju granice Hrvatske, Slovenije i Italije, vremenom je postao sinonim za opuštanje i hedonizam, uz naročito hvaljene gastronomske specijalitete i vrhunska istarska vina iz lokalnih vinograda.

Za ljubitelje prirode preporučujemo i posetu Nacionalnom parku Brijuni ili biciklizam po Parenzani, staroj železničkoj ruti koja je preuređena u biciklističku stazu, a za one koji naginju više ka umetnosti – gradići Motovun i Grožnjan su nezaobilazne destinacije.

Petram Resort & Residences

Za više informacija posetite Petram Resort & Residences i saznajte zašto je baš ovaj deo Istre jedna od najpopularnijih destinacija. Dodatno, možete pratiti i na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -