21.5 C
Belgrade
nedelja, septembar 8, 2024

Gorski Hotel & Spa, leto po Vašoj meri

Gorski Hotel & Spa je luksuzni hotel sa idealnom lokacijom u samom centru Kopaonika. Poseduje 118 smeštajnih jedinica, a svaku od njih odlikuje planinski stil, vrhunski komfor, kao i nestvarni pogled na prirodu nacionalnog parka. Mesto je koje i u letnjoj sezoni pruža idealan odmor za najrazličitije senzibilitete

Sa velikim brojem zaštićenih prirodnih celina, večnim zelenilom četinara i raznolikim autohtonim vrstama, Kopaonik je planina nepreglednih mogućnosti za uživanje u prirodi. Od kopaoničke ljubičice, preko vrganja do surog orla i sivog sokola, postoje čuda prirode koje ne možete videti na drugoj destinaciji. Kopaonik je dom i najvećem vodopadu u Srbiji, te je vodopad Jelovarnik (71m) jedan od razloga da odvojite vreme i odete na izlet. Zvuk prirode, čist vazduh i nepregledna zelenila odmoriće Vas od svakodnevnice i gradske gužve.

Da biste iskusili pravu planinsku avanturu tu su i džip ture i istraživanje netaknutih delova nacionalnog parka u pratnji lokalnih vodiča. Ako ste tip koji više voli adrenalin, Gorski Hotel & Spa u svojoj ponudi ima i jahanje konja, streličarstvo, kao i vožnju kvadovima koji su postali gotovo neizostavni deo boravka na Kopaoniku svakoga ko je u potrazi za uzbuđenjem.

Za one koji vole mirnije aktivnosti u prirodi tu je uvek i šetnja. Pogled koji se pruža sa krova Srbije zaista je nešto posebno. Tu je vožnja gondolom na trasi centar Kopaonika – Brzeće, koja omogućuje da iz potpuno nesvakidašnje perspektive sagledate šumu i širi predeo planinskog vrha. Iz prozirne kabine celom vožnjom koja traje 12 minuta, trasom koja je dugačka 4 km, pružaju se neverovatni pejzaži od kojih zastaje dah.

Ako Vam je potreban odmor u toku kojeg ćete dopustiti sebi da leškarite i da Vam ugađaju, spa centar Gorski Hotela & Spa je pravo mesto za Vas. Spa centar se prostire na na 1200 m2 i predstavlja oazu odmora, relaksacije i regeneracije. Pruža mogućnost uživanja u borovoj, finskoj ili ruskoj sauni, otvorenom i zatvorenom bazenu, parnom kupatilu, slanoj sobi, ledenoj fontani, tepidarijumu. Plivajte u spoljnom bazenu sa temperaturom vode od 35 stepeni, gledajući na cvetnu ski-stazu. Za potpuni užitak u okviru letnjih paketa Gorski Hotela & Spa dobićete tretmane lica i tela, kao i časove joge u prirodi.

Poklonite sebi letnje osveženje u srcu prirode. Gorski Hotel & Spa i leto na planini čekaju na Vas.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -