20.4 C
Belgrade
četvrtak, septembar 19, 2024

Jeftinije avio-karte na samo jedan klik od vas

Počela KLM  „Klik“  promocija za putovanja do 30. juna 2025. godine

Ako ste oduvek želeli da posetite neku daleku ili egzotičnu destinaciju, ali su planirani troškovi putovanja premašivali vaš putni budžet, onda znate da su avio-karte velika stavka ovog budžeta. Zato holandska  avio-kompanija KLM Royal Dutch Airlines  savetuje svoje putnike da putovanja planiraju na vreme, odnosno nekoliko meseci unapred, kupuju avio-karte kada su na promociji i da tako uštede dobar deo novca.

Kada znate da avio-karta može biti jeftinija, ostaje vam da isplanirate destinaciju i putovanje je na samo jedan klik od vas. Jesen na Severnoj hemisferi je odlična za putovanja – visoke temperature i velike gužve su iza nas, a slede prijatnije vreme, brojni festivali i vansezonska sniženja smeštaja. Sa druge strane, na Južnoj hemisferi počinje proleće, pa su evropska jesen i zima sjajno vreme za posetu Centralnoj i Južnoj Americi ili nekim karipskim destinacijama na kojima vlada večito proleće.

A zašto da izaberete baš KLM, najstariju avio-kompaniju na svetu koja i dalje leti pod svojim originalnim imenom? Zato što vazduhoplovstvo mora da postane održivije, a KLM prepoznaje svoj uticaj na klimu i životnu sredinu i akcenat stavlja upravo na smanjenje tog uticaja. Avio-kompanija ulaže milijarde evra u obnovu flote, kupovinu održivog avio-goriva (SAF – Sustainable Aviation Fuel) i istraživanje novih tehnologija, kao što su pogon na vodonik i e-goriva. KLM koristi 1% održivog avio-goriva na svim letovima koji polaze iz Amsterdama. To je početak, ali uz vašu pomoć kao putnika, može učiniti i više. Naime, prilikom rezervacije vašeg leta, imate opciju dodatne kupovine održivog goriva. Iznos vašeg doprinosa se izračunava na osnovu nekoliko faktora koji utiču na količinu emisije ugljen-dioksida vašeg leta, kao što su tip aviona, udaljenost i faktor opterećenja. Dobrovoljnom i dodatnom kupovinom održivog avio-goriva, vi zapravo pomažete da se smanji zavisnost vazdušnog saobraćaja od fosilnih goriva

KLM u svojoj „Klik” promotivnoj kampanji putnicima iz Beograda nudi snižene cene avio-karata u ekonomskoj klasi do preko 60 destinacija širom sveta, pa tako za manje para možete otputovati do Kanade, Floride ili  Arube.

KLM „Klik” promotivna kampanja traje do 30. septembra 2024. Karte se mogu iskoristiti od 18. septembra 2024. do 30. juna 2025. godine, dok period putovanja za Severnu Ameriku traje od 24. septembra 2024. do 31. marta 2025. *

Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse.

Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći OVDE

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite kompanijski sajt serbia.klm.com, ili ovlašćene turističke agencije.

* Avio-karte kupljene u ovoj promociji se uglavnom ne mogu iskoristiti u zimskom prazničnom periodu od polovine decembra 2024. do polovine januara 2025. KLM poziva putnike da na kompanijskom sajtu provere datume putovanja.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -