7.8 C
Belgrade
sreda, oktobar 23, 2024

Najpopularnije grčko ostrvo za 2025. godinu

Kompanija American Express Travel je proglasila ostrvo Paros za jednu od najpopularnijih svetskih destinacija  koju turisti moraju da posete u 2025. godini

Ostrvo Paros dočekuje svoje posetioce u središtu skupine Kiklandskih ostrva, i poziva ih da istraže njegovu lepotu, duge plaže s kristalno čistim morem i njegove impresivne krajolike. Tu je i odlično razvijena turistička infrastruktura, kako bi osvaki dmor bio nezaboravan.

Paros je manje popularan od obližnjih Santorinija i Mikonosa. Ostrvo ima karakter i autentičnost koje je teško naći bilo gde drugde, što istraživanje Parosa čini izuzetno popularnim. Paros je prava Grčka, ima istorijska sela, beskrajne bele plaže sa najlepšim zalascima sunca, skrivenim uvalama i šarmantnim gradskim uličicama.

Svake godine paros poseti svega 200.000 ljudi godišnje, što je daleko ispod proseka ostalih grčkih destinacija. Upravo to, odsustvo masovnog turizma, ga čini najpoželjnijim za posetu.

Zašto su studijska putovanja važna za profesionalce u turizmu, saznajte više.

Paros je odlična destinacija za one koji žele spoj relaksacije, prirode i grčke kulture, a istovremeno nudi i brojne mogućnosti za aktivnosti kao što su jedrenje, ronjenje, i šetnje po prirodi. Grci često vole da se šale i kažu da Paros ima sve, i da je to u stvari prava Grčka na jednom mestu.

Više o ostalim popularnim i trendi destinacijama pronađite na zvaničnoj internet stranici.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici, budite u toku sa novostima i zanimljivostima iz turizma i ugostiteljstva.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -