13.3 C
Belgrade
petak, april 26, 2024

Workshop slovenačkog turizma

U Beogradu je u organizaciji TU magazina, a uz podršku Slovenačke turističke organizacije 24. oktobra 2019. godine održan Workshop slovenačkog turizma na kome su se turističkim agencijama iz Srbije predstavili najznačajniji hoteli i destinacije iz Slovenije. Radionica je organizovana u hotelu Radisson Collection Hotel Old Mill Belgrade

TU magazin već tri godine zaredom organizuje ovakvu vrstu radionica, za koje vlada sve veće interesovanje. Ove godine na Workshopu slovenačkog turizma učestvovalo je dvadeset i šest hotela i destinacija iz Slovenije, a iz cele Srbije je došlo više od 55 pažljivo odabranih turističkih agencija.

Utisci su već godinama pozitivni na obe strane, slovenačke destinacije na ovaj način imaju priliku da detaljnije predstave svoju ponudu tur operatorima iz Srbije koji su zainteresovani za saradnju, dok je agencijama iz Srbije ovo prilika da se ili podsete, ili upoznaju sa turističkom ponudom ove komšijske zemlje, sa destinacijama od Jadranskog mora do Alpa.

Workshop je trajao tri sata i sve turističke agencije imale su priliku da se lično upoznaju sa predstavnicima destinacija i hotela i iz prve ruke saznaju sve o turističkim sadržajima i potencijalima Slovenije, a zatim je TU magazin bio domaćin na večeri koja je u Radisson Collection Hotelu organizovana za sve učesnike radionice.

Tekst: Bojana Ilić

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -