16.8 C
Belgrade
četvrtak, mart 28, 2024

Renoova revolucija u segmentu kombija

  • Potpuno novi Renault KANGOO podiže letvicu novom opremom i inovativnim sistemom za lakši pristup Easy Side Access.

  • Novi putnički Renault KANGOO ispunjava potrebe dinamičnih porodica i timova elegantnim dizajnom i još većom udobnošću.

  • Novi KANGOO i putnički KANGOO će biti dostupni i u električnoj verziji.

  • Novi Renault EXPRESS ispunjava potrebe kupaca koji traže najbolji odnos cene i performansi, a pri tome se može pohvaliti najvećim prostorom za odlaganje u klasi.

  • Novi putnički Renault EXPRESS zaista je svestrano vozilo sa pet pravih sedišta i izdašnim utovarnim kapacitetom, a biće dostupan za međunarodno tržište. 

Kako bi odgovorio na sve potrebe svojih kupaca, Reno je predstavio dva nova modela Kangoo i Express koji će biti dostupni u verziji putničkog automobila i kao LKV (laka komercijalna vozila). Predstavljanje i lansiranje kompletne ponude sva četiri vozila se očekuje u proleće 2021.

„Ovim potpuno novim modelima, marka je još jednom uzdrmala temelje segmenta furgona i kombija. Četiri nova modela su konstruisana da ispune najrazličitije potrebe profesionalnih i privatnih kupaca. Da je reč o istinski kultnom vozilu, potvrđuje više od četiri miliona prodatih primeraka od 1997. Reno je odlučio da nas u potpuno novom Renaultu Kangoo iznenadi inovativnim sistemom za lakši bočni utovar Easy Side Access. Renault Kangoo u putničkoj i komercijalnoj verziji će biti dostupni i u električnoj verziji kako bi odgovorili na izazove gradske mobilnosti” – rekao je Mark Sutcliffe, viši potpredsednik poslovnog odeljenja Alijanse za laka komercijalna vozila.

Novi Renault Kangoo, inovativni furgon atletskog i dinamičnog izgleda je prvenstveno namenjen flotama, preduzetnicima i trgovcima koji traže profesionalno vozilo izrađeno po meri i opremljeno najnovijom tehnologijom.

Inovativnim sistemom za lakši pristup Easy Side Access i prilagođavanjem teretnog prostora Easy Inside Gallery, novi Kangoo iz temelja menja način utovara i pristup teretu.

– Easy Side Access: posebno korisna u gradskim sredinama, ova inovacija olakšava pristup teretnom prostoru i na uskim parking mestima. Uklanjanjem središnjeg nosača na novom Renaultu Kangoo je stvoren najširi bočni otvor na tržištu od 1416 mm (dva puta veći u odnosu na prethodni model).

– Easy Inside Gallery: sklopiva pregrada u unutrašnjosti je još jedna inovacija koja omogućava prevoz dugih i velikih predmeta iznad nivoa podnice, čime se oslobađa prostor na tlu.

Novi Kangoo se ističe mišićavim dizajnom. Potpuno obnovljen prednji kraj je ukrašen hromiranom linijom koja spaja prednju masku i odbojnik, dok isklesani bokovi, naglašena ramena, elegantna završna obrada i hromirani umetci daju ovoj verziji luksuzan sjaj. Obnovljenu unutrašnjost krasi vodoravna armaturna ploča sa brojnim pretincima za odlaganje, a nova, potpuno redizajnirana sedišta su sada još udobnija i kvalitetnija.

Novi Kangoo je opremljen multimedijalnim sistemom Renault EASY LINK i novim sistemima za pomoć u vožnji, uključujući digitalni unutrašnji retrovizor sa stalnim prikazom. Ovaj novi poboljšani sistem garantuje savršenu vidljivost zadnjeg dela puta, što je posebno praktično za vozila sa ugrađenom pregradom. Od novih karakteristika se izdvajaju i sistem za obuzdavanje njihanja prikoliceelektronski nadzor stabilnosti pri kočenju i aktivni sistem kočenja u nuždi.

Renault Kangoo će biti dostupan u najrazličitijim veličinama i sa bogatom ponudom motora. Kupci će moći da biraju između dve dužine, ručnog ili automatskog menjača kao i dizel, benzinskog ili električnog motora (u zavisnosti od teritorije). Korisna zapremina se kreće od 3,3 do 3,9 m³ u standardnoj verziji i od 4,2 do 4,9 m³ u produženoj verziji.

Novi Kangoo, elegantan i prostran kombi sa pet pravih sedišta, osveženim izgledom, naglašenom udobnošću, bogatom opremom i novim sistemima za pomoć u vožnji se savršeno prilagođava dinamičnim potrebama porodica i timova. Zadržava sve karakteristike prilagodljivosti koje posebno cene profesionalni kupci (upravni organi, lokalne vlasti i razna udruženja).

Novi Kangoo u putničkoj i teretnoj verziji će se proizvoditi u Renaultovoj fabrici Maubeuge u Francuskoj, odakle će se plasirati na evropsko i međunarodno tržište (*).

Novi Renault Express je praktičan i efikasan furgon namenjen mladim preduzetnicima i vlasnicima malih flota koji traže pristupačno vozilo prilagođeno njihovim osnovnim potrebama.

Renault Express se odlikuje prepoznatljivim Renaultovim dizajnom u kojem se prepliću robusnost i savremenost. Utisak kvaliteta i udobnosti u obnovljenoj unutrašnjosti je dodatno naglašen ojačanim sedištima. Posebna pažnja je stavljena na prostor za odlaganje i ergonomičnosti pa se Renault Express može pohvaliti najvećom zapreminom pretinaca za odlaganje u klasi (48 l) i utovarnim kapacitetom od 3,3 do 3,7 m³.

Novi Renault Express je opremljen multimedijalnim sistemom EASY LINK i sistemima za pomoć u vožnji kao što su sistem za pomoć pri vožnji unazad, nadzor mrtvog ugla, prednji i zadnji parkirng senzori i, svakako, širokougaoni retrovizor.

Novi putnički Renault Express je okretan i ekonomičan kombi sa pet pravih sedišta i izdašnim utovarnim kapacitetom. Konstruisan je da ispuni profesionalne i privatne potrebe preduzetnika, kao i potrebe zanatlija i trgovaca.

Novi Express u putničkoj i komercijalnoj verziji će se proizvoditi u Renoovoj fabrici u Tangeru u Maroku, s tim da će novi Renault Express u komercijalnoj verziji biti dostupan na evropskim i međunarodnim tržištima (*), a u putničkoj samo na međunarodnim tržištima (*) izvan Evrope.

(*): Neevropske zemlje u kojima će se prodavati će biti poznate početkom 2021.

Novi Kangoo i Potpuno novi Renault Express: prednosti marke Renault Pro+ za profesionalce 

– Zahvaljujući 120 godina stručnosti u području lakih komercijalnih vozila, Reno je iskoristio svo svoje znanje kako bi pod markom Renault Pro+ ponudio laka komercijalna vozila po meri i usluge za profesionalne kupce na 650 lokacija širom sveta.

– Reno je već 21 godinu (od 1998. godine) evropski predvodnik u klasi kombija i mini kombija.

– Takođe je pionir i već devetu godinu za redom predvodnik u području električnih lakih komercijalnih vozila: gotovo svako drugo električno lako komercijalno vozilo koje se proda je proizveo Reno. Kangoo Z.E. je od 2011. godine najprodavanije električno komercijalno vozilo u Evropi sa više od 50.000 prodatih primeraka.

– Reno planira da elektrifikuje čitavu ponudu kombija i malih kombija do 2022 godine.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -