9.1 C
Belgrade
petak, april 19, 2024

Bajkovita sela i priroda Šaleške doline

U svim hotelima u Šaleškoj dolini domaćini se trude da vas razmaze već od dobrodošlice. U međuvremenu ćete u letnjem periodu moći da otkrijete potopljena sela na jezeru ili da se legendarnim pony biciklom odvezete na piknik u prirodi. Kad dođe zima, nakon klizanja na Velenjskom klizalištu uživajte u finskoj sauni s jacuzzijem, rezervisanoj samo za vas

Zašto u Šalešku? Čak i ako ste nekada bili ovde, dolina će vas iznenaditi. Priuštite sebi više dana za otkrivanje gradova i seoskih krajeva, kulture i istorije, aktivnosti i opuštanja. Isprobajte najbolje i uživajte u posebnom odmoru na drugačiji način. Sami odaberite kako želite da doživite Šalešku! Mi u Šaleškoj dolini verujemo da je važno dobro jesti, jednostavno živeti i često se smejati.

Svako ko traži dobrobit, boravi u dolini Šalek makar nekoliko dana. Za svoj boravak možete izabrati mesto koje će vam obnoviti snagu prirodnim materijalima, organskom hranom, meditacijom i mogućnostima joge. Možete se odlučiti za prestižni boravak na selu, na staroj farmi sa kaminom i bazenom. Takođe, možete izabrati drvenu glamping kuću pored pašnjaka ili modernu apartmansku kuću u blizini šume. A možete se prepustiti i uživanju u velikom centru opuštanja i zdravlja.

Vrhunski kontakt sa prirodom doprinosi iskustvu uspostavljanja kontakta sa samim sobom. U Šaleškoj dolini čekaju vas doživljaji specifične rudarske i industrijske baštine koja je neraskidivo povezana s darovima prirode i zelenim riznicama ovog područja.

Za sve informacije se možete obratiti putem e-maila turizem@velenje.si ili potražite informacije na web stranici www.visitsaleska.si. Dobrodošli!

#ifeelsLOVEnia #visitsaleska

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -