21.1 C
Belgrade
nedelja, jun 23, 2024

Najavljeno otvaranje najprestižnije škole za hotelijerstvo

U beogradskom hotelu Mona Plaza, prvi put je medijima predstavljen program ohma by winsedswiss, obrazovne Akademije za menadžment u hotelijerstvu i ugostiteljstvu. Prva akademija ove vrste u Srbiji, u martu otvara svoja vrata polaznicima, u prostorijama Mona Plaza hotela, gde je održana i prezentacija

Na neformalnom druženju za predstavnike medija, predstavljen je dualni model obrazovanja koji će se primenjivati u ohma akademiji. Fokus razgovora sa gostima bio je posvećen važnosti kvalitetnih i stručnih kadrova u sektoru hotelijerstva i ugostiteljstva, posebno u trenutku kada se isti suočava sa izazovima koje postavlja globalna kriza pandemije.

„OHMA u Srbiju donosi eksluzivni model dualnog obrazovanja u saradnji sa École hôtelière de Lausanne kroz program VET by EHL. Sistem obrazovanja na akademiji zasnovan je na savršenom balansu teorije i prakse. Model obuke omogućava polaznicima da istovremeno steknu, razviju i unaprede svoja znanja i veštine u skladu sa najvišim globalnim standardima u ovoj industriji. Našu snagu predstavljaju i partnerstva sa hotelskim i ugostiteljskim kompanijama u Srbiji i regionu koje tokom programa stručne prakse omogućavaju pristup sticanju znanja u realnom radnom okruženju.

Na ovaj način polaznici dobijaju transverzalno znanje o radu svih hotelskih operativnih odeljenja bez obzira na kom su programu obuke, što za njih predstavlja komparativnu prednost na tržištu. U saradnji sa strateškim partnerima Hotelom Mona Plaza i Metro Horeca centrom kreirali smo moderno i stimulativno radno okruženje za primenu savremenih edukativnih metoda. Našim diplomcima, zahvaljući prepoznatljivom kvalitetu obuke i vrednosti  VET by EHL  diplome, po završetku programa otvaraju se vrata svetske hotelijerske industrije“, istakao je Uroš Urošević, CEO kompanije winsedswiss u Srbiji.

Polaznici na raspolaganju imaju četiri različita studijska programa – Culinary, Room division, Hotel administration i Food & Beverage Services nakon kojih će steći međunarodno priznate VET by EHL diplome iz programa za koji se odluče prilikom prijavljivanja. Programi su podeljeni na tri nivoa – Foundation>Intermediate>Advanced i svaki od njih se pohađa 6 meseci. Nakon 18 meseci intenzivne teorijske i praktične obuke svi oni koji su uspešno završili neki od ovih programa imaće  potrebne kompetencije za zauzimanje stručnih pozicija u oblasti ugostiteljstva, ne samo u Srbiji već bilo gde u svetu.

Po završetku VET by EHL programa mentorski pristup akademije se nastavlja kroz karijerni razvoj svršenih polaznika. On predstavlja čvrst most koji spaja potrebe individualaca i onih poslodavaca koji vape za kvalifikovanim osobljem neophodnim za postizanjem uspeha. Cilj programa je ne samo da obuči, već i da spoji vrhunske hotele sa visoko kvalifikovanim i iskusnim kadrom.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -