17.3 C
Belgrade
subota, jul 27, 2024

Hotelska soba koja iritira goste

U jednom engleskom gradu postoji hotel sa specijalno dizajniranom sobom i ona ima samo jednu svrhu. Ova soba iritira i frustrira goste

U Blekpulu, gradu na zapadu Engleske, postoji hotel “Art B&B” koji u svom sastavu ima jednu posebnu sobu. Soba je osmišljena tako da svoje goste nervira i iritira do krajnjih granica.

U ovom hotelu ima ukupno 19 soba i svaka je posebno dizajnirana, tako da mnogi zbog toga hotel vide kao pravo umetničko delo. Međutim, pažnju gostiju najviše privlači „soba frustracija“. Sobu je dizajnirao Kristofer Samjuel, osoba sa invaliditetom, pa se taj hendikep preslikava i na dizajn.

U sobi 1.08 “Welcome inn” sve je napravljeno i izvedeno na potpuno pogrešan način. Prekidači za svetlo su smešteni nisko, a krevet je veoma udoban, ali previsok. Takođe svetla za čitanje su preniska, pa ako želite da čitate u krevetu morate da siđete s njega. Pored toga, sva mesta za sedenje su uska i tesna, TV se može gledati samo u ogledalu, a stolice u potpunosti neodgovaraju stolu. Ukratko, sve je apsolutno pogrešno.

Ne treba dva puta reći da je ova soba pravi planetarni hit!

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -