14.7 C
Belgrade
petak, april 26, 2024

Hrvatska: Kampanja Safe stay in Croatia

Oznaka Safe stay in Croatia omogućava lakše prepoznavanje svih turističkih sadržaja koji su usvojili nacionalne i svetske standarde zdravstvene i higijenske zaštite u cilju omogućavanja bezbednog putovanja i boravka turista u Hrvatskoj

Ministarstvo turizma Hrvatske i Hrvatska turistička zajednica predstavili su svoju nacionalnu oznaku sigurnosti, Safe stay in Croatia. Svetski savet za putovanja i turizam, WTTC, dodeljuje oznaku Safe Travels, na osnovu kog je i osmišljen nacionalni projekat Safe stay in Croatia.

Ovaj projekat predstavlja sve protokole za poslovanje i postupanja sa korisnicima u svim turističkim i sa turizmom povezanim delatnostima. Safe Stay in Croatia se besplatno dodeljuje svim onima koji čine ovu industriju. Od prevoznika, aerodroma, luka i marina, svi koji se prijave činiće deo sistema koji potvrđuje sprovođenje aktuelnih zdravstvenih i sigurnosnih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Ova oznaka, Safe stay in Croatia, svim putnicima i turistima omogućava lakše prepoznavanje destinacija, odabir smeštaja, prevoza, posetu turističkim atrakcijama, jer će biti sigurni da su svi oni prethodno usvojili nacionalne i svetske standarde zdravstvene zaštite.

Promotivna kampanja Safe Stay in Croatia biće sprovedena na društvenim mrežama uz #SafeStayInCroatia.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -