10.4 C
Belgrade
sreda, april 24, 2024

Restoran Vila Gospava Club

Sve više restorana u Beogradu svojim ekskluzivnim ambijentom, jelovnikom i uslugom ostavlja utisak visoke kuhinje, kojeg se ne bi postideli ni najbolji restorateri svetskih metropola. To je dobro iz više razloga, ali je zdrava gastronomska konkurencija, čini se, najviše obradovala gurmane koji sada mogu da uživaju u najraznovrsnijoj i najkvalitetnijoj ponudi. Naravno, među dobrima uvek postoje oni koji žele da budu još bolji, a takav cilj je zacrtan u vrhunskom restoranu na Senjaku koji je deo luksuznog kompleksa, Vila Gospava

Pored nekoliko raskošnih apartmana i prijatnog kafea, u Vili Gospava se ističe restoran sa jasnim konceptom vrhunske gastronomije, u kome je sve podređeno kvalitetu. Stilski ambijent sa dosta detalja potcrtava eleganciju čitavog prostora i odmah na početku inspiriše i priprema gosta za ono što sledi, a to je jedinstveno kulinarsko iskustvo.

Restoran Vila Gospava Club, Beograd

U ponudi restorana je evropska kuhinja pripremljena po najvišim standardima i uz pažljiv odabir namirnica organske proizvodnje. Akcenat je na jelima od mesa koje stari u posebnoj komori za zrenje gde dobija dodatni kvalitet, ali će u Vili Gospava svoja omiljena jela pronaći i ljubitelji morskih plodova, vegeterijanske ishrane i svežeg povrća i voća. Pored toga, uz bogat izbor hrane, gostima je na raspolaganju odgovarajuća karta domaćih i inostranih vina i široka paleta alkoholnih pića. Nakon svega, možda je ovaj koncept najbolje predstaviti onako kako su ga njegovi autori i nazvali – Poetika luksuza.

Restoran Vila Gospava Club, Beograd

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -