19.7 C
Belgrade
sreda, jun 12, 2024

Air France avioni se vraćaju u Beograd

Počev od letnjeg reda letenja, a nakon zimske pauze, Air France ponovo uspostavlja let od Pariza do Beograda. Od 28. marta 2021. Air France će povezivati Beograd i pariski aerodrom Šarl de Gol tri puta nedeljno (sredom, petkom i nedeljom), dok se od kraja maja planira svakodnevni let

Red letenja se može promeniti u zavisnosti od putnih ograničenja i zato Air France preporučuje putnicima da provere informacije na zvaničnom kompanijskom sajtu.

Od početka pandemije virusa Covid-19 Air France je uveo niz zaštitnih mera koje su grupisane pod oznakom Air France Protect. Ove mere garantuju najviši nivo zdravstvene bezbednosti u svim fazama putovanja, feksibilnu politiku rezervacija, kao i osiguranje od  Covid-19.

U kontekstu globalne zdravstvene krize, Air France stavlja zdravlje i sigurnost svojih putnika i osoblja na prvo mesto i u realnom vremenu prati razvoj situacije kako bi ponudio najbolja rešenja.

Air France svojim putnicima nudi fleksibilne uslove. Za sve avio-karte kupljene za letove do 31. decembra 2021. rezervacije se mogu menjati ili se može dobiti povraćaj novca. Putnici mogu da promene svoju rezervaciju iz bilo kog razloga, dobiju vrednosni vaučer ukoliko odustanu od leta ili potpuni povraćaj novca ukoliko je let otkazan.

Flying Blue, program lojalnosti grupe Air France-KLM, takođe je uveo niz benefita za svoje korisnike, kao što su zadržavanje stečenog statusa u programu i dodatne milje.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -