10.1 C
Belgrade
četvrtak, april 25, 2024

Zagreb: Hotel gostima nudi PCR, antigenske i testove na antitela

Hotel u Zagrebu svojim gostima nudi potpuno jedinstvenu uslugu. Kod njih se prilikom prijavljivanja možete odlučiti za neki od testova vezanih za COVID-19

Zagrebački hotel Esplanade od sada nudi gostima jednu posebnu uslugu, radi se testiranju na COVID-19 u prostoru hotela u dogovorenom terminu, uz posebnu pogodnost besplatanog dolaska medicinskog osoblja.

Procedura je prilično pojednostavljena. Pre dolaska u hotel ili tokom boravka gost može najmanje 24 časa unapred dogovoriti termin testiranja. Testiranje se vrši od ponedeljka do petka od 8 do 19 i subotom od 8 do 12 časova, a ostale termine možete dogovoriti kako vam odgovara.

Testiranje obavlja stručno medicinsko osoblje u skladu sa strogim epidemiološkim merama a rezultati se dostavljaju na željenu adresu. Testiranje se naplaćuje, u zavisnosti od vrste testa, 30 do 100 evra.

Ovakvo testiranje koje se vrši u hotelu u velikoj meri može umanjiti stes kod gostiju, ne samo zbog olakšane procedure, već i zbog celokupne situacije vezane za pandemiju, pa gosti mogu imati bezbrižan boravak i odmor u hotelu.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -