5.3 C
Belgrade
petak, april 26, 2024

Upoznajte Viljnus pešice, istražite očima a ne navigacijom

Da je dobra ideja zlata vredna, govori jedan pozitivan primer iz Litvanije. U Viljnusu je pokrenuta promocija grada koja turiste poziva da ga posete i upoznaju na jedan neobičan način

“There is no need for navigation in Vilnius” je ime nove promotivne kampanje, i njena glavna poruka je da grad treba upoznati i istražiti očima, ne navigacijom!

Ova kampanja je nastavak priče započete još 2019. godine, radi se o kampanji  “Do you know where Vilnius is?” koja je gradu donela veliku popularnost kod svetskih putnika. Ovo samo potvrđuje da se radi o kontinuiranom uspehu, odnosno dobro osmišljenoj promotivnoj kampanji koja za cilj ima dugoročni uspeh.

Viljnus je najbolje istražiti očima, i svaki putnik mora uživati u svom sopstvenom otkriću. Ovaj grad je idealan za takva putovanja, radi se o pravom malom zelenom gradu punom istorije koji to odlično kombinuje sa modernim načinom života.

Na internet stranici su postavljene razne tematske rute (istorijske, kulturne, istraživanje prirode) obilaska grada, kao i popis atrakcija koje se mogu videti. Jedan mali, ali izuzetno važan detalj je to da svaka kategorija ima preporuku šta posebno treba videti.

Sve rute povezne su sa servisom Google Maps, tako da se korisnici mogu lako snaći u prostoru. Na kraju, kao treći deo dolaze vesti i događanja u samom gradu.

Više o samoj promociji grada pronađite na zvaničnoj internet stranici.

 

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -