12.3 C
Belgrade
petak, mart 29, 2024

Da li bezalkoholno pivo “dodaje” kilograme?

Ukoliko se dobro hranite i redovno vežbate, živite zdravo i pijete „samo“ par piva nedeljno, i još uvek niste postigli svoje kondicijske ciljeve, vreme je da revidirate vaš način života i probate nešto drugo, bar kad je piće u pitanju

Kalorije iz pića se neretko nazivaju i „skrivenim kalorijama“, vrlo često zbog loše prakse proizvođača koji ne ističu dovoljno jasno sastav svojih proizvoda. Činjenica je da svaki napitak nosi određene kalorije sa sobom, pivo naročito, pa pojam “pivskog stomaka” danas nije stran, to je jednostavno danak uživanja u ovom piću.

Pivo bez alkohola ima manje kalorija od svog alkoholnog ekvivalenata. Prema istraživanju sprovedenom od strane portala koji se bavi alkoholnim i bezalkoholnim pićima, Drinkaware, piva bez alkohola sadrže značajno manje kalorija od običnog piva.

Dakle, ako ne želite da se odreknete uživanja u  piću, a želite da ostavite koji kilogram iza sebe, bezalkoholno pivo bi moglo biti korisno rešenje, pogotovo sad kad postoji toliko različitih i ukusnih vrsta. U poslednjih nekoliko godina je proizvodnja bezalkoholnog piva toliko napredovala, da sada praktično, osim alkohola, i ne postoji neka bitija razlika u ukusu.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -