8.5 C
Belgrade
četvrtak, april 25, 2024

Ananti – sami u raskoši na peni od mora

Ako želite odmor u odvojenoj vili sa komforom hotela od pet zvezdica  onda je Ananti Resort pravi izbor za vas

Na dohvat ruke smo od centra zbivanja i zabave Budvanske rivijere, ali u tišini netaknute prirode usamljene uvale Reževići. Daleko od svakodnevnice, Ananti je ušuškan između maslinovog drveća, peščanih obala i planinskih grebena. Naša lokacija uz pristanište za privatne glisere, pruža gostima lak pristup čitavoj Crnogorskoj obali, autentičnim gradovima i istorijsko-kulturnim znamenitostima kao i veličanstvene susrete sa prirodnim lepotama Crne Gore.

O nivou komfora govori činjenica da je Ananti član grupacije The Leading Hotels of the World koja objedinjuje 400 ekskluzivnih hotela sveta. Osam zasebnih brendiranih vila, četrnaest luks-apartmana, vlastita plaža, restoran TerraMar, Panorama Caffe, jedinstven SPA & Wellness – sve to zajedno, „tri u jedan“: raskoš Istoka, komfor Zapada i lepota Jadrana. Ukratko, raskoš u netaknutoj prirodi, na peni od mora i samo za vas.

Ananti – sami u raskoši na peni od mora1

Svaka od naših ekskluzivnih vila, površine od 290 m2 do 540 m2, ima indvidualni dizajn, dekorativnu baštu, opremljenu terasu i privatni bazen. Enterijer vila i apartmana je unikatan, sa kombinacijom azijskog, srednjoistočnog stila i klasične mediteranske note.

Posebna priča u vilama Ananti su panoramski pogledi na Jadransko more. Ti pogledi koji oduzimaju dah, pružaju se iz svake vile, svakog apartmana, svake sobe, sa terasa caffe-a i restorana. Oni su posebno veličanstveni i bajkoviti u vreme zalaska sunca.

Uživanje tokom boravka u našem rizortu, dopunjuje njegova kuhinja. TerraMar restoran nudi gostima jela od sveže ribe i plodova Jadranskog mora, dok vina, lokalnih i elitnih svetskih proizvođača, naglašavaju ukus kulinarskog remek-dela. Pored toga tu je i Panorama Caffe, savršeno mesto za uživanje uz šolju kafe u hladovini maslinovog drveća.

Ananti – sami u raskoši na peni od mora2

Većinu vremana naši gosti provode na privatnoj plaži u uvali Reževići koja je dostupna samo za njih. Tu imaju sve što im je potrebno za uživanje u jadranskom suncu i moru, kabine, tuševe, toalete, ležaljke, suncobrane i peškire. Ko želi može da potraži i bilo koji vid aktivnosti na vodi. A ekskluzivni Ananti plažni klub sa barom i Mediteranskim gril-restoranom služi šampanjac, koktele i sveže pripremljene lagane obroke. Do plaže gosti mogu da dođu elektrokarom za golf.

Opuštajuće okruženje, gde se telo i duh spajaju u perfektnu harmoniju, predstavlja naš Spa centar. Tu se gostima pružaju usluge holističke revitalizacije i detoksikacije, uključujući vruće bazene, đakuzi, saune i turska kupatila. Programi foto i sono-terapije, ekskluzivno su dizajnirani za Ananti i nude kompletne tretmane lepote, a potpuno opremljena fitnes-teretana će vam pružiti priliku da zadržite svoje režime vežbanja ili potražite ekspertsku podršku od fitnes profesionalca.

A nakon svega, sledi opuštanje na terasi sa divnim pogledom na more i željom da ponovo uživate u Ananti Resort-u.

Više informacija na: www.ananti.me; telefon: +382 68 053 990

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -