9.9 C
Belgrade
subota, april 27, 2024

Gorski Hotel & Spa – nezaobilazan zimi, jednako magičan i u proleće

Mnogima omiljeno godišnje doba, iako je kalendarski odavno stiglo, opire se da pokaže svoje pravo lice i ulepša nam tmurne dane. Ipak, neće tako biti još zadugo, a i to nas ne sprečava da pravimo planove gde ćemo otputovati već sa prvim sunčanim danom

Ograničenje u izboru destinacije, ne znači i ograničenje u izboru aktivnosti i usluge. Da možemo da dobijemo baš ono što nama treba, i uverimo se da nam za savršeno prolećno putovanje nisu neophodne otvorene granice, pobrinuili su se iz hotela Gorski.

Gorski Hotel & Spa - nezaobilazan zimi, jednako magičan i u proleće (2)

Gorski Hotel & Spa svojom raznolikom ponudom prolećnih paketa, staviće vas na slatke muke pri odabiru. Paketi su koncipirani tako da vam neće nedostajati ni uzbuđenjee, ni relaksacija, a ni komfor. Možete da izaberete da po specijalnim cenama dočekate proleće na Kopaoniku, okruženi čistim vazduhom i netaknutom prirodom. Dobijete gratis smeštaj za decu, popust na a la carte večeru, besplatan parking i zabavu u sobi društvenih igara ili movie room-u. Ne zvuči loše, zar ne? Dane provodite u prijatnim šetnjama po nacionalnom parku, a večeri u spa centru i zabavi.

Ako ste planirali da otputujete sa partnerom i posvetite se samo jedno drugom, savršen paket koji garantuje romantične dane uključuje masažu za dvoje, iznenađenje u sobi, popust na VIP spa i večeru… Sve što vam treba da se u potpunosti relaksirate i provedete kvalitetno zajedničko vreme.

Gorski Hotel & Spa - nezaobilazan zimi, jednako magičan i u proleće (3)

Izbor je već teži, zar ne? A kada na to dodamo još i wellnes retreat koji je osmišljen tako da vam pruži samo užitak i poboljša blagostanje, poželećete da proleće traje duže. Ovaj paket sadrži posebno osmišljene masaže lica i tela koja će vas osvežiti baš kao prolećno jutro!

Naravno, ukoliko birate da uskršnje i prvomajske praznike provedete sa porodicom u prirodi i daleko od užurbanosti gradova, Gorski je pravi izbor. Porodična zabava, kreativne radionice za decu, gratis smeštaj za decu, takmičenja, sve je već osmišljeno, organizovano i spremno. Vaše je samo da dođete, dobro se zabavite i relaksirate.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -