10.1 C
Belgrade
četvrtak, april 18, 2024

Revolucionarna tkanina za ugostitelje, ubija sve viruse i bakterije

Iz Italtexa dolazi VIRKILL, tkanina za profesionalne uniforme i tekstil za ugostitelje i hotelijere koji ubija viruse i bakterije

Ugostiteljstvo se uveliko priprema za povratak, kako bi ceo sektor bio spreman za ponovno otvaranje. Preduzimaju se sve aktivnosti kako bi gosti bili bezbedni, i na snazi su posebne mere koje podrazumevaju kombinaciju higijene i tehnologije.

Kompanija Italtex, osnovana 1946. godine u italiji, uspela je uz pomoć svog višedecenijskog iskustva i znanja da napravi jednu potpuno novu tkaninu pod imenom VIRKILL, sposobnu za „ubijanje“ virusa, a posebno za zaustavljanje površinske kontaminacije virusom koji izaziva Covid-19.

VIRKILL se može koristiti za izradu ne samo tekstila namenjenog restoranima, barovima, picerijama, hotelskim sobama ili bolnicama, već i za izradu profesionalnih uniformi i odeće za  kuvare, konobare, barmene i sve zaposlene u ugostiteljstvu.

Ovaj materijal je lagan, hipoalergen, antibakterijski i dermatološki ispitan, i predstavlja revolucionarno rešenje za sve kompanije koje svojim klijentima i gostima treba da osiguraju stalnu i doslednu higijenu i bezbednost.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -