6.7 C
Belgrade
petak, april 19, 2024

Slovenija, održiva gastronomska destinacija

Novi promotivni video šalje pozitivnu poruku baziranu na izuzetnoj gastronomiji Slovenije, što je i veliki oslonac u turizmu i promociji same zemlje, a sve to kroz održivi razvoj

U godini kada Slovenija nosi prestižnu titulu Evropske regije gastronomije, predstavljan je novi video materijal koji promoviše ovu zemlju kao održivu gastronomsku destinaciju, baziranu na izuzetno kvalitetnoj kulinarskoj ponudi utemeljenoj na prirodi.

Ovaj promotivni video materijal je pobedio na takmičenju Fitur Travel Video u kategoriji Best International Video Promoting a Tourism Product FITUR 2021. Na takmičenju je bilo 85 prijavljanih, a stručni sastavljen od međunarodnih stručnjaka iz područja novinarstva, marketinga, audio-vizualnih komunikacija i turizma  odabrao je 72 video materijala za takmičenje.

Kako Ističu iz Slovenačke turističke zajednice, novi video prikazuje jedinstvenu prednost slovenačkih šefova koji promovišu potpuno novi princip pripremanja hrane u kom koriste isključivo lokalne i prirodne sastojke. Ovde filozofija, od “vrta do stola” odražava duboku povezanost kuvara i lokalnih proizvođača.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -