6.5 C
Belgrade
sreda, april 17, 2024

Najskuplji sladoled na svetu

Ovu poslasticu morate naručiti najmanje 48 sati ranije, i to je trenutno najraskošnija stvar koju možete dobiti  za osveženje u Njujorku

Sladoled sadrži najkvalitetnije sastojke, i dolazi u kompletu sa tri kugle sladoleda od tahićanske vanile koje su prekrivene listićima zlata od 23 karata. Osim toga, on se služi sa bademima, kavijarom, orhidejama od zlata i sušenim voćem u čaši od Bakarat kristala od 350 dolara. Posuda je obložena sa više zlatnih listića, a sladoled se jede zlatnom kašikom.

Ukoliko se odlučite za kornet, u njemu će biti poslužen sladoled preliven karamelizovanim pekanom, sa tartufima od bele čokolade, makarunom od maline, pipetama sa voćnim punjenjem i jestivim dijamantima. Ima takođe zlatnih listića, naravno.

Sladoled se prodaje i za 1.000 dolara, a cena varira od količine zlata i ostalih sastojaka, tako da može koštati i mnogo više od toga. Sladoled je napravljen pre nekoliko godina, sastav se nije puno promenio, a vlasnik ugostiteljskog objekta gde se prodaje kaže da ima redovne mušterije i da je potražnja velika.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -