5.5 C
Belgrade
petak, april 19, 2024

Prva svemirska turistička agencija

Svemirski turizam postaje realnost, bar tako kažu, pa će od sada svi turisti kojima je dosadila ova naša planeta moći da uplate aranžmane u svemiru

Ukoliko ste među onim retkim turistima kojima su svi zemaljski hoteli ili destinacije dosadili, vaš spas stiže u vidu agencije koja vam nudi usluge i aranžmane van naše planete.

RocketBreaks je u osnovi klasična turistička agencija otvorena u Londonu, a budućim putnicima nudi kompletnu uslugu, uključujući organizovanje i koordinaciju letova, smeštaja, aranžmana kao i program pripreme za boravak u svemiru.

Iza ideje o Aurori, prvom luksuznom hotelu u svemiru koji bi s radom trebalo da počne već 2022. godine stoji kalifornijska avio-kompanija Orion Span. Luksuzni svemirski hotel razvijen je za put oko zemlje, a kapacitet neće biti prevelik, s obzirom da je hotel predviđen za samo četiti gosta i dva člana posade. Odmor putnika, tj kompletan aranžman traje 12 dana.

Iz hotela će turisti moći da vide izlazak sunca 16 puta dnevno, kao i kompletnu perspektivu planete koja bi verovatno razočarala ravnozemljaše. Ako ste zainteresovani, posetite zvaničnu internet stranicu kako biste se informisali oko uslova i cene aranžmana, izgleda da je to danas postalo toliko jednostavno, kao da se raspitujete oko odlaska na Jadransko more.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -