12.3 C
Belgrade
petak, mart 29, 2024

Turističko naselje “Slovenska plaža”

Turističko naselje „Slovenska plaža“ u stilu malog mediteranskog grada raznolikog sadržaja i ovog leta biće najatraktivniji deo ponude Hotelske grupe Budvanska rivijera. Smeštena nadomak gradske plaže i budvanskog Starog grada, na površini većoj od 175.000 m2, “Slovenska plaža” predstavlja jedinstven hotelsko turistički kompleks u ovom delu Mediterana. U okviru samog kompleksa uzgaja se i neguje više od 300 vrsta različitih biljaka, pa se zato Slovenska plaža često naziva i zelenom oazom Budve

U sastavu TN “Slovenska plaža” nalazi se 1016 smeštajnih jedinica raspoređenih u 10 vila, kategorisanih sa 3* i 4*. Jasno označene i međusobno povezane smeštajne jedinice omogućavaju jednostavno kretanje i snalaženje kroz turistički rizort. Za komforan i udoban boravak, sobe i apartmani opremljeni su standardnom hotelskom opremom. Veliki broj smeštajnih jedinica poseduje i terasu sa pogledom na atrijume koji pružaju jedinstven mediteranski ugođaj.

Prepoznatljiva po negovanim zelenim površinama, bazenima na otvorenom, dečjim igralištima, teniskim terenima, kafeima, restoranima, prodavnicama i ostalim uslugama, “Slovenska plaža” pruža odlične uslove za aktivan odmor uz brojne sportsko-rekreativne i zabavne sadržaje.

Veoma važan segment ponude „Slovenske plaže“, čini animacija za decu i odrasle. Visokostručni i edukovani animatori raspolažu adekvatnim veštinama i različitim tematskim programima prilagođenim svim uzrastima, od jutarnjih časova mame osmehe zadovoljstva gostiju i čine njihov boravak sadržajnim i zanimljivim. Zbog izuzetne prostranosti u hotelskom kompleksu “Slovenska plaža” moguće je bez problema održavati fizičku distancu i poštovati sve mere i preporuke Svetske zdravstene organizacije i nadležnih državnih organa, pa je u aktuelnim okolnostima “Slovenska plaža” idealno mesto za bezbedan odmor što potvrđuje i međunarodna oznaka za sigurna putovanja “Safe travels”.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -