20.6 C
Belgrade
četvrtak, mart 28, 2024

KLM povećava broj letova za Beograd

Nakon što se maja ove godine posle tridesetogodišnje pauze vratio u Srbiju, holandski avio-prevoznik KLM Royal Dutch Airlines je odlučio da duplira broj letova za Beograd. Počev od zimskog reda letenja, pored svakodnevnih letova na relaciji Beograd-Amsterdam, KLM uvodi još pet nedeljnih letova

Od kraja oktobra 2021, avioni KLM-a će povezivati prestonice Srbije i Holandije 10 puta nedeljno, tačnije dvaput dnevno svakog utorka, srede, petka, subote i nedelje. Novi let će iz Beograda kretati u 6 ujutru, a avion iz Amsterdama će se vraćati za Beograd istog dana u 22.55, tako da je ovaj let idealan za poslovne putnike.

Zahvaljujući ovoj avio-liniji, putnicima iz Beograda će biti olakšan pristup širokoj mreži letova preko aerodroma Amsterdam-Shipol. Prema trenutnom rasporedu letenja, putnici će imati zgodno vreme presedanja za evropske gradove kao što su Barselona, Madrid, Lisabon, Dablin, Mančester i London.

Takođe, Air France – KLM grupa produžava rok za besplatno otkazivanje ili promenu rezervacije karata do 31. marta 2022. Putnici avio-kompanija Air France i KLM mogu besplatno promeniti svoju rezervaciju ili dobiti povraćaj novca bez prilaganja bilo kakvog dokaza ili navođenja razloga za odustajanje od putovanja, sve dok otkažu kartu ili promene datum rezervacije dan pre putovanja.

O navedenim uslovima rezervacija karata, putnici se mogu detaljnije informisati na svim prodajnim mestima Air France-a / KLM-a ili internet stranicama avio-kompanija: Airfrance.com, KLM.com 

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -