16.1 C
Belgrade
sreda, april 24, 2024

Travel Partner, Beograd

Agencija Travel Partner iz Beograda bavi se organizacijom grupnih i individualnih putovanja – porodična putovanja, sportske pripreme, razne manifestacije, poslovna putovanja, tim bildinzi, medicinski turizam, krstarenja, avio karte, izleti, transferi

Mala agencija koja broji petoro zaposlenih osnovana je u Beogradu 2014. godine. Od početka nastanka rade kao organizatori putovanja oslanjajući se na sopstveno, dugogodišnje iskustvo u turizmu. Pažljivo vode brigu o svojim klijentima za koje organizuju kako individualna, tako i grupna putovanja. Bez obzira da li se opredeljuju za neki aranžman iz agencijske ponude, ili žele jedinstveno putovanje, Travel Partner je tu da kreira putovanje po meri svojih klijenata.

Na raspolaganju klijentima 24/7

Iako je godina bila specifična, način rada u agenciji se nije promenio i na raspolaganju su klijentima 24/7. Polako su počele da se otvaraju sve destinacije i za domaće turiste, a agencija je na raspolaganju svojim klijentima i kad su u pitanju formulari i prijave u vezi sa zahtevima pojedinačnih zemalja.

Leto 2021 – Egipat, Turska, Grčka

Destinacije koje su trenutno u ponudi su Egipat, Turska, Grčka, Crna Gora i Albanija, koju su relativno skoro počeli da rade.

Hurgada i Šarm el Šeik u Egiptu su veoma popularana odredišta jer su cene aranžmana avionom, uključujući sve transfere i all inclusive uslugu veoma prihvatljive za naše tržište i predstavljaju glavnu prednost te destinacije. Za Egipat je sada potreban jedino sertifikat o vakcinaciji, odnosno potvrda o primljenim vakcinama, pa na ovu destinaciju odleti nekoliko aviona u toku dana jer je potražnja velika.

Turska i Grčka su takođe ublažila mere, uslovi za ulazak u te zemlje su olakšani, a naročito je za Grčku važno što deca mlađa od dvanaest godina ne moraju da se testiraju.

U ponudi je veliki broja destinacija u Turskoj kao što su Bodrum, Antalija, Kemer, Kušadasi, Alanja, Belek, Side, Marmaris…

U Grčkoj su takođe na raspolaganju kako kopnene, tako i ostrvske destinacije – Olimpska regija, Halkidiki, Kefalonija, Krf, Tasos, Krit, Rodos, Skiatos…

Crna Gora i Albanija

Crna Gora i Albanija kao destinacije za letovanje imaju prednost što su relativno blizu i nisu potrebni nikakvi testovi, te nema prepreka za letovanje. Crna Gora se kao destinacija polako vraća na naše tržište, iako su u poslednjih nekoliko godina hoteli sve luksuzniji i manje pristupačni našem tržištu. U ponudi agencije su letovališta duž cele obale, od Ulcinja do Herceg Novog.

Albanija nudi povoljne hotele, odličnu uslugu i reakcije klijenata po povratku su veoma pozitivne. Najprepoznatljivija letovališta u ovoj zemlji su Drač, Ksamil, Saranda i Valona.

Timbilding

Poslednjih nekoliko godina Travel Partner radi planiranje  i organizaciju tim bildinga za kompanije. To im ujedno predstavlja i izazov i zadovoljstvo. Od samog početka osnivanja, u Travel Partneru su težili da budu jedinstveni i prepoznatljivi, a upravo organizacija tim bilding aktivnosti predstavlja nešto što žele da usavrše i budu poznati po tome. Tim bilding nisu samo putovanje i smeštaj u hotel, već i svakodnevna organizacija slobodnog vremena klijenata, što u vidu izleta, krstarenja, kao i samih igara u kojima se oni takmiče i učvršćuju svoje prijateljstvo na jedan veoma aktivan i dinamičan način, što je upravo i cilj ovakvih putovanja. Destinacije održavanja tim bildinga nisu samo u Srbiji, već i u Italiji, Turskoj, Portugalu, na Siciliji, Malti, Kipru… Zadovoljni klijenti se iz godine u godinu vraćaju, što agenciji govori da posao rade dobro i daje im podsticaj za usavršavanje.

Za više informacija o ponudama posetiti sajt www.travelpartner.rs

Piše: Bojana Ilić

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -