16.8 C
Belgrade
četvrtak, mart 28, 2024

Tajanstvenim putevima neandertalca

U julu je LTO Laufar Cerkno, u saradnji sa Bojanom Dovrtelom iz Multimedijalnog biroa M5, snimio promotivni spot za novi turistički proizvod na destinaciji Cerkno, pod nazivom “Tajanstvenim stopama neandertalca” koji će ugledati svetlost dana sledećeg proleća

Spot je snimljen u okviru javnog konkursa „Za sufinansiranje aktivnosti na promociji turističke ponude vodećih slovenačkih turističkih destinacija 2021. godine“, a javnosti je premijerno prikazan krajem septembra. To je vizuelna promotivna prezentacija novog iskustva sa 5 zvezdica, koje uključuje pešačenje, obilazak digitalizovanog arheološkog nalazišta Divje babe, kao i gastronomski doživaljaj u lokalnoj pivari. Iskustvo ”Tajanstvenim stopama neandertalaca”, osmišljeno je sa idejom o potrebi za čitavim spektrom turističkih proizvoda u destinaciji i obraća se širokom opsegu ciljnih grupa, uključujući i zahtevne posetioce („putnike visoke vrednosti“).

Ključna smernica u dizajnu koncepta doživljaja je težnja za sticanjem oznake „Slovenija jedinstvena iskustva“, koju dodeljuje Slovenačka turistička zajednica (STO).

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -