6.1 C
Belgrade
četvrtak, april 18, 2024

Dinardika u društvu naboljih održivih destinacija

Svake godine takmičenje Top 100 destinacijskih priča o održivosti okuplja sve priče i dobre prakse o održivom turizmu sa svetskih destinacija, kako bi poslužile kao pozitivan i ohrabrujuć primer

Takmičenje Top 100 Destination Sustainability Stories svake godine okuplja najbolje priče o održivom turizmu i dobre prakse destinacija širom sveta koje služe kao inspirativni primeri drugima, od turističkih radnika do putnika.

Opština Mrkonjić Grad je ovog leta kandidovala destinaciju Dinardika za Top 100 uspešnih priča održivosti koje stavljaju u središte pažnje lokalne i regionalne destinacije širom sveta. Sve destinacije koje se nađu na takmičenju obećavaju napredak prema održivoj turističkoj industriji i preduzimaju sve neophodne korake kako bi to i ostvarile.

Dinardika je prva destinacija u Bosni Hercegovini koja je ušla u Top 100 priča održivosti, a prijave je ocenjivao Održivi top 100 tim, odnosno stručnjaci partneri “Green Destination”.

Priča “Dinardika – Od borbe za zaštitu jedne rijeke do formiranja kritične mase i nove zelene destinacije” i cela lista 100 najboljih 2021. biće moguće pronaći na internet stranici Green Destination.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -