14.3 C
Belgrade
petak, april 19, 2024

Najnovije vesti iz francuskih skijališta

U utorak, 23. novembra 2021 od 9.00 do 12.00 sati, France Montagnes, Udruženje francuskih ski-centara, i ukupno 5 francuskih skijališta organiziraju webinar u saradnji s Atout France, Francuskom nacionalnom turističkom organizacijom. Iskoristite priliku i otkrijte brojne mogućnosti francuskih skijališta online

Foto: Lionel Royet-Alpe dHuez Tourisme

Sa više od 350 alpskih/nordijskih rezorta, Francuske planine su vodeće zimsko odredište koje svake godine privlači više od 10 miliona turista, od kojih 7 miliona dolazi zbog skijanja. Nakon ovog teškog razdoblja koje smo svi proživeli, ljudi se raduju da ponovo odu na skijanje, da borave u vrhunskom smeštaju na planini, da uživaju u svežem planinskom vazduhu i snežnom pejzažu, kao i da podele kvalitetne trenutke opuštanja sa porodicom i prijateljima.

Želite li da budete u stanju da uverite svoje stranke o sanitarnim merama koje se primenjuju na njihovim skijaškim destinacijama za odmor i ispunite njihova očekivanja i potrebe kako bi se mogli radovati svom sledećem boravku u francuskim planinama?

Foto: bordr ValdIsere Winter

Francuska nudi veliki broj izuzetnih skijališta, čak i ako niste sigurni koje skijalište da preporučite svojim strankama, bilo da oni traže  veliko skijalište ili da im je prvobitna pristupačnost ili čak aktivnosti u ponudi van skijanja. Zahvaljujući prezentaciji France Montagnes u obliku ovog webinara, bićete u mogućnosti da upoznate nekoliko svetski poznatih francuskih skijališta i da otkrijete najnovije vesti i njihovu ponudu za predstojeću zimsku sezonu 2021/2022. Na webinaru vas očekuju:

  • France Montagnes
  • Val d’Isère
  • Val Thorens
  • Alpe d’Huez
  • Les 2 Alpes
  • Les Menuires

Webinar je na engleskom jeziku i skijališta na licu mesta prezentuju posvećeni turistički profesionalci koji vam predstavljaju najvažnije prednosti svojih destinacija: pristup žičarama, položaj najvažnijih smeštaja, usluge i sadržaje za slobodno vreme, sve nove proizvode za sledeću sezonu i još mnogo jednako iznenađujućih i nadahnjujućih informacija. U toku prezentacije, opcija chatboxa će vam omogućiti da postavite pitanja kontakt osobi u skijalištu, koja će vam odgovoriti uživo! Webinar je namenjen turističkim agencijama koje prodaju ski-aranžmane i učešće je besplatno.

Foto: Fondue SolStock

Jeste li zainteresovani za ovaj webinar ? Kontaktirajte Gordanu Malić na Gordana.malic@atout-france.fr i dobićete e-mejl sa procedurom logovanja na webinar.

Prijavite se najkasnije do 18. novembra 2021.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -