1.8 C
Belgrade
utorak, mart 19, 2024

Prvi Cloud Softver za hotele i privatne smeštaje u Srbiji

OTA Sync predstavlja prvo domaće moderno cloud hotelsko rešenje za sve hotele i apartmane, sa preko 1500 zadovoljnih klijenata u 12 zemalja. Sistem je dizajniran po najsavremenijim standardima, sa ciljem da olakša i automatizuje vođenje hotela i apartmana

Kompanija je od 2018. godine započela poslovanje na teritoriji Srbije i Crne Gore, a centar za istraživanje i razvoj je lociran u Beogradu. Vrlo brzo su se softverska rešenja našla na tržištu i postala popularna među hotelijerima i vlasnicima smeštaja. Usled poremećaja na tržištu hotelijerstva u 2020. godini dolazi do posebno većeg značaja za cloud tehnologije.

U ponudi su tri sistema: Booking Engine predstavlja sistem za upravljanje direktnim rezervacijama, koji omogućava gostu da rezerviše preko veb sajta objekta, u realnom vremenu. Sistem je izuzetno fleksibilan, jednostavan za korišćenje, povezan sa recepcijom i omogućava gostima da pored veb sajta rezervacije izvrše i preko Facebook aplikacije.

Integracija sa Channel Manager sistemom omogućava bolju kontrolu nad online kanalima prodaje, kao što su Booking i Expedia. Sastoji se iz jedinstvene pregledne kontrolne table, koja znatno ubrzava proces ažuriranja podataka na sajtovima prodaje, bez potrebe za pristup svakom pojedinačnom kanalu.

Treći sistem je Hotelski menadžment sistem koji pruža informacije o prijavi i odjavi gostiju, rasporedu soba, restrikciji i raspoloživosti, analitika kompanija i prodajnih kanala. Softver doprinosi uštedi vremena i troškova, povećanju broja rezervacija i olakšava komunikaciju između prodajnog i recepcijskog sektora. Svi sistemi su u potpunosti prilagođeni mobilnoj verziji i za iOS i za Android korisnike.

Ovaj moderan i napredni sistem za upravljanje hotelima i privatnim smeštajima je u ovoj godini privukao pažnju međunarodnih investitora iz EU i SAD-a. Zahvaljući podršci i investicijama, od strane Startup Wise Guys fonda, u junu je centrala kompanije prebačena u Estoniju, odakle se kontroliše poslovanje. A na jesen je otvorena seed runda investicija, koja uveliko privlači nove investitore, među kojima je fond Expert DOJO iz Kalifornije, koji je prepoznao kapacitet OTA Sync-a.

Za srpsko tržište, osnovan je domaći brend Serbian Bookers koji treću godinu zaredom posluje uspešno i svake godine beleži rast od preko 70%. Do danas sistem je preveden na 13 jezika, povećan je broj funkcija u sistemu i dodate su brojne konekcije. Otvorena su zastupništva u Rumuniji, na Maldivima i u Nigeriji, a u narednom periodu u planu je i rast na tržišta Hrvatske, Grčke i Španije.

OTA Sync nudi kompletno softversko rešenje za sve izdavaoce smeštaja. Obezbedite softver koji će uz jednostavan i automatizovan sistem značajno olakšati poslovanje i upravljanje rezervacijama, a vašem objektu obezebediti veću prodaju, popunjenost i uspešnu sezonu.

Posetite nas na : www.otasync.me i www.serbian-bookers.com

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -