13.7 C
Belgrade
utorak, april 23, 2024

Hotel Putnik Kopaonik za odmor iz snova

Idealno pozicioniran u srcu Kopaonika, Hotel Putnik je ušuškan u živopisnoj Sunčanoj dolini. Predstavlja svojevrsni užitak za sva čula, uz stilizovan ambijent sa prijatnom, toplom planinskom atmosferom

Spoj tradicionalnog i modernog ogleda se u kombinaciji drveta, prirodnih boja uz vođenje računa o savremenim trendovima u dizajnu enterijera. Hotel raspolaže sa udobnih 116 smeštajnih jedinica različitih kategorija. Gostima su na raspolaganju: velnes i spa centar, fitnes centar, sale za masažu, skijašnica, ski škola, renta ski opreme, prodaja ski pasa, višenamenski otvoreni teren,  pansionski restoran, a la carte resotran Stara Vila, parking, bankomat, dve igraonice za najmađe i tinejdžere. Ono što posebno želimo da napomenemo da hotel ima direktan izlaz na stazu Sunčana dolina 1C, Pored ovoga za sve skijaše imamo obezbeđen prevoz do ski centra i do hotela tokom radnog vremena ski žičare.

Kompletan doživljaj nakon ispunjenog i sadržajnog dana, učiniće potpuno prepuštanje blagotvornom dejstvu  đakuzija. Za ponovno uspostavljanje balansa, obnavljanje energije ili zasluženom vremenu za sebe, zatvoreni bazen u sklopu centra za odrasle i bazen za decu, predstavlja nezaobilaznu tačku.

Ove godine smo pripremili posebnu promociju u okiru našeg a la carte restorana Stara Vila koja se odnosi na angus proizvode, tako da će gosti ove sezone imati bogatiju ponudu i izbor hrane u okviru našeg restorana. Takođe smo kreirali razne akcije i pakete za predstojeću zimsku sezonu za naše goste. Tokom ski openinga gosti će moći da uživaju u produženom radnom vremenu spa centra, popustima na masažu, rani c/i za goste. Za najmlađe smo obezbedili da tokom perioda 23.01. – 06.02.2022. deca do 12 godina ne plaćaju smeštaj, a gostima ćemo tokom cele sezone ponuditi u određenim periodima i promo cene-popuste kako bi svi mogli da uživaju tokom zime na našoj najlepšoj planini.

Ukoliko maštate o idealnom begu iz grada u prirodu, daleko od užurbane svakodnevnice, opuštanju, aktivnom odmoru ili vikendu za punjenje baterija onda je hotel Putnik Kopaonik pravo mesto za vaš odmor iz snova.

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -