13.3 C
Belgrade
petak, april 26, 2024

Nezaboravna novogodišnja noć u hotelu Lazure

Odlične vesti dolaze nam iz Lazure Hotel & Marina u Herceg Novom. Nakon dve godine pauze, Lazure hotel je ove godine odlučio da organizuje proslavu Nove godine kakvoj se svi veselimo

Iz kuhinje su pripremili fenomenalan buffet menu za večeru koji će gostima biti poslužen na nekoliko različitih stanica, raspoređenih na nekoliko mesta u unikatnom ambijentu Lazure hotela čija zgrada datira još iz početka 18. veka. Šef Pablo sa svojim timom, će predstaviti gostima brojne nacionalne i internacionalne specijalitete. Uz odličnu gastro ponudu, Lazure F&B tim pripremio je i odličan paket alkoholnih i bezalkohonih pića koja se savršeno slažu uz jela na buffet stanicama, sve uključeno u cenu Novogodišnjeg paketa od 129,00 € po osobi. Za decu je Lazure tim pripremio poseban animacijski program kako bi i odrasli i deca mogli da se opuste i zabave. Takođe, jedna će buffet stanica biti posvećena samo deci i njima omiljenim jelima.

Kako atmosfera ne bi stala do jutra, tokom cele večeri nastupaće Extra Orchestra Bend (SRB) live u punom sastavu. Svi gosti hotela na raspolaganju imaju neograničeno korišćenje SPA centra sa nekoliko različitih sauna, unutrašnjim bazenom, relax zonom i teretanom, kao i besplatan parking. Sve ovo zvuči kao idealan način za kombinovanje odmora na svežem vazduhu pored mora i proslave Nove godine koje su nam već dva puta za redom izostale. Cene smeštaja kreću već od 132,00 € na noć sa uključenim doručkom za dvoje. Za sve one koji žele da provedu Novu godinu na način da se i opuste i zabave, više informacija možete naći na www.lazure.me ili na e-mail adresi events@lazure.me, te na broj telefona + 382 31 781 770.

 

- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -
- Sponzorisano -